Badea, după ce un condamnat care i-a tăiat gâtul iubitei e pe lista USR PLUS: Uau! Și Dragnea e în continuare la pușcărie?!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea a reacționat privind una dintre propunerile USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor - Marian Apostol, bărbatul care, în 2004, a înjunghiat-o în spate și a tăiat-o în zona gâtului pe fosta lui iubită.

În cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena3, Mircea Badea a comentat informația că fostul deținut Marian Apostol este propunerea USR-PLUS pentru Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri “Sf. Stelian”.

Marian Apostol, angajat al Asociației Spitalelor și Serviciilor Medicale în București, a fost închis după ce a înjunghiat-o în spate și a tăiat-o în zona gâtului pe fosta lui iubită. Totul s-a întâmplat în 2004, la intrarea în căminul studențesc. Acum însă, el spune că este „alt om”. 

Realizatorul TV Mircea Badea a spus, după ce a citit această știre: „Uau! Și Dragnea e în continuare la pușcărie? Răspuns: Da! Așa a hotărât o onorată instanță. A zis că nu a dat dovezi de îndreptare.”

„Totuși, țara în care trăim... O susțin! Țara în care trăim este foarte tare, în mod evident. Țara în care nu mai trăim ar fi fost și mai tare! Asta e, prostia se plătește.”, a adăugat el.

În continuare, Mircea Badea a prezentat știrea de pe DC News intitulată - Viceprimarul Horia Tomescu (USR-PLUS) nu-l susține pe condamnatul propus de partidul său în administrația unui centru medical.

Viceprimarul Horia Tomescu a transmis, ieri, că „Dacă se vor adeveri acuzațiile apărute în presă la adresa sa, nu îl voi sprijini în continuare pentru un rol în Consiliul de Administrație al Centrului de Evaluare şi Tratament al Toxico-dependenţelor pentru Tineri Sf. Stelian”.

Mircea Badea a ținut să precizeze apoi că „dacă asta-i adevărată, să fie totuși în Consiliul de Administrație? Adică... USR-iștii au fost votați de români. N-ai cum mai tare de atât!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel