România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 18 feb, 15:01
Bădălău: Guvernarea, pălărie prea mare pentru PNL. Austeritate după anticipate
Nicolae Bădău susține că după alegerile anticipate, dorite de PNL, urmează austeritatea. Mai mult, acesta este de părere că ”FUGA de guvernare este singura ofertă electorală făcută românilor după declanșarea asumată a unei CRIZE COSTISITOARE pentru care va plăti țara”.

Nicolae Bădălău s-a arătat indignat pe pagina sa de Facebook despre guvernarea făcută în ultimele luni de PNL și susține că se va ajunge la austeritate. 

”GUVERNUL „VĂ ROG, NU MĂ VOTAȚI", DIN NOU LA AUDIERI. PNL duce ABSURDUL ȘI PREMEDITAREA CRIZEI la cel mai înalt nivel ! Își laudă premierul și miniștrii, iar în paralel negociază ca la piață respingerea acestora. FUGA de guvernare este singura ofertă electorală făcută românilor după declanșarea asumată a unei CRIZE COSTISITOARE pentru care va plăti țara.

PSD participă la audierea miniștrilor cabinetului Orban din respect față de instituția fundamentală a țării, Parlamentul, și pentru a evidenția incompetența și fariseismul miniștrilor liberali.

PNL forțează desemnarea aceluiași guvern

 

PNL forțează desemnarea aceluiași guvern care să fie respins de două ori în Parlament doar pentru a declanșa anticipate de TEAMA că la alegeri la termen nu vor mai primi votul românilor.

Este lucru cert că PNL fuge de guvernare! La modul asumat, programatic, fapt demonstrat de Biroul Executiv Național al PNL care a decis că parlamentarii liberali nu vor vota guvernul condus de propriul președinte de partid.

De ce se teme atât de tare PNL de alegerile la termen, din noiembrie 2020? Ce anume ar putea face PNL după alegerile la termen și nu poate face acum?

Austeritate, singurul răspuns valid

 

Logic, singurul răspuns valid este tăieri, austeritate! Asta nu poate face PNL acum, de frica sancționării de către români. De aceea vor anticipate pentru ca apoi să fie liberi să taie!

Este deja evident că tentativa de a guverna țara este o pălărie prea mare pentru PNL. Măștile liberalilor cad în fiecare zi și fac mult zgomot. Dobânzi mai mari, depreciere curs de schimb, deficit bugetar majorat, explozia datoriei publice, sănătate privatizată și tergiversări privind dublarea alocațiilor sau mărirea pensiilor. Singura soluție a PNL? Anticipate și apoi Austeritate!”, a precizat Nicolae Bădălău pe pagina sa de Facebook. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro