BACALAUREAT 2013: Promovabilitate șoc la Dimitrie Bolintineanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dimitrie-bolintineanu
dimitrie-bolintineanu

După scandalul imens care a afectat liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitală, toată lumea a fost cu ochii pe elevii de acolo și pe rezultatele acestora.

La liceul Dimitre Bolintineanu din București, cea mai mare medie a fost obținută de o elevă la Filologie, 9.13. Dintre cei 265 de elevi înscriși la bacalaureat au reușit să-l ia doar 105 elevi. Promovabilitatea a fost de 39.82%..

La liceul Dimitrie Gusti din Capitală, și el afectat de un scandal după ce o mamă a reclamat că a dat șpagă 600 de euro pentru fiica sa, cea mai mare media a fost de 8.8 și a fost obținută de o eleva la Științe Sociale.

Elevi de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală au fost audiaţi, luni, de la ora 10.00, la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul legat de suspiciunile de fraudare a bacalaureatului, a declarat pentru Agerpres Bogdan Staicu, şeful Secţiei Urmărire Penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB).

Staicu a precizat, vineri, că în cazul elevilor audiaţi de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală au fost întocmite procese-verbale de citare, şi nu mandate de aducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel