Azamfirei: NOI NU AVEM PANDEMIE! Juridic vorbind, trebuia să existe o decizie administrativă de a declara pandemie la nivel național
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Leonard Azamfirei, medic și senator din partea Partidului Social Democrat, a vorbit despre declararea pandemiei de coronavirus în România.

Invitat la Antena 3, Leonard Azamfirei, medic și senator al Partidului Social Democrat, a vorbit despre cum a fost declarată pandemia în România:

„Noi nu avem pandemie. Juridic vorbind, ar fi trebuit ca, într-un anumit moment, când lucrurile au ajuns la apogeu, să existe o decizie administrativă de a declara pandemie la nivel național, după niște criterii care sunt bine definite la nivel internațional de OMS. Această declarație nu ar fi avut doar o componentă informativă, ci ar fi avut o serie de consecințe administrative, raportat la personal, la serviciile medicale și la prioritizarea acestora.

De asemenea, în mod deliberat, această evitare s-a produs pentru că, de fapt, nu dădea bine la vremea respectivă“, a conchis senatorul Leonard Azamfirei.

VEZI ȘI: Controale la ”Matei Balș”. Gâdea: S-a dat un ORDIN prin care sunt declanșate mai multe anchete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel