Avion de pasageri dispărut de pe radar. Sorin Stoicescu, expert aviație: Se face PULBERE
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Avion prăbușit. Foto Pixabay. Imagine ilustrativă
Avion prăbușit. Foto Pixabay. Imagine ilustrativă
Un avion de pasageri Boeing a dispărut astăzi la 4 minute după decolare. Expertul în aviație Sorin Stoicescu a vorbit despre posibillele cauze. 

Se crede că avionul a căzut în mare și a explodat, după cum scrie presa locală. Avionul de pasageri a dispărut de pe radar la 4 minute de la decolare, după ce s-ar fi prăbușit 10.000 de picioare (3.000 de metri aprox.) în doar 26 de secunde. 

Vezi mai multe aici: Avion de pasageri DISPĂRUT de pe radar. A căzut în gol. Presa locală scrie că ”a căzut în mare și a explodat” VIDEO/FOTO

Expertul în aviație Sorin Stoicescu a spus, la Antena 3, că e posibil să vorbim despre ”o defecțiune tehnică sau chiar o manevră greșită a echipajului”, ca posibilă cauză a prăbușirii. El a subliniat că e o discuție pur ipotetică. 

Sorin Stoicescu a atenționat că totul depinde de impactul aeronavei cu apa: ”Se poate face pulbere pur și simplu la suprafața apei o aeronavă care cade cu o viteză destul de mare.” 

Presa locală a transmis imagini cu persoane care au găsit, în apropiere de locul prăbușirii, ceea ce se presupune a fi bucăți din avion. Se crede că avionul a căzut în gol 3.000 de metri, în jumătate de minut. Vezi mai multe informații în link-ul de mai sus cu privire la ce s-a găsit până acum. 

Citește și: Avion de pasageri, PRĂBUȘIT. Ce înseamnă căderea a 3.000 de metri, într-un minut. Osiceanu: Ca în Montagne Russe. S-a întâmplat ceva EXTREM de GRAV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel