Avertizarea astrologului Daniela Simulescu: ”NU credeți nimic”. Ce se întâmplă până în aprilie 2027
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog, a făcut o serie de precizări despre Luna Plină în Fecioară, dar și de conjucția lui Mercur cu Neptun în Pești.

Iată mesajul publicat de Daniela Simulescu pe contul ei de Facebook:

„♍️ În seara asta avem Lună Plină în Fecioară. Insomnii, agitație, atenție exagerată la detalii. În mod normal, v-aș spune despre curățenie, renunțat și aruncat lucruri. Dar de data aceasta v-aș recomanda să vă faceți analize.

♓️ Mercur (gândirea, comunicarea) este în conjuncție cu Neptun (iluzie, confuzie) în Pești (dizolvare) și va retrograda în aceeași zonă, începând cu 05 martie și până pe 26 martie; totul e un fake news zilele astea; nu credeți nimic până nu vedeți negru pe alb.

♉️ Uranus se pregătește să intre în Taur, pe 06 martie, asta după ce Berbecii (sau cu marcaj în acest semn) au trecut prin adevărate uragane în ultimii ani; conjuncția Marte-Uranus de săptămâna trecută s-a asigurat (cam dur, ce-i drept) să vă facă să înțelegeți încă o dată că nu puteți controla nimic (offf).

♈️ Chiron a intrat astăzi în Berbec, unde va sta până în aprilie 2027. Cât a fost în Pești, ne-am prefăcut că suntem salvatorii celor din jurul nostru, de cele mai multe ori forțat; de acum încolo va fi nevoie să ne vindecăm pe noi. Energia Berbecului derivă din "EU". Și nu săriți că, vezi dom'le, este egoism. Ci este cunoașterea sinelui și autenticitate. Eu-nativă Berbec - vă spun asta”.

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel