Averea moștenită de prințul Harry de la prințesa Diana. „Parcă a știut dinainte ce se va întâmpla”
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 12 Martie, 21:25
WhatsApp
Prințul Harry a declarat că mama sa, prințesa Diana, ar fi prevăzut plecarea sa din familia regală.

Prințul Harry a dezvăluit că a reușit să iasă din familia regală britanică datorită averii pe care i-a lăsat-o mama sa, scrie The Telegraph. Acești bani i-ar permite să își întrețină familia în SUA. Acesta a declarat în cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, însă mama sa a „prevăzut acest moment”. Totodată, Ducele de Sussex a comparat situația soției sale Meghan cu cea a regretatei sale mame, întrucât ambele se luptau cu rolurile lor în monarhie.

„Am ce mi-a lăsat mama și fără asta n-am fi putut face acest lucru. Parcă știa dinainte ce se va întâmpla și a fost alături de noi în acest proces”, spus Harry.

Când a murit, prințesa Diana le-a lăsat inițial celor doi fii ai ei, William și Harry, câte 6,5 milioane de lire fiecăruia. Banii au fost investiți, astfel că Harry a primit 10 milioane de lire în ziua în care a împlinit 30 de ani. Cei doi prinți au mai primit și mai multe bunuri de valoare, precum costume de lux, rochii sau bijuterii ce au aparținut prințesei Diana.

VEZI ȘI: Meghan Markle are deja un cadou pentru fetița ei. L-a cumpărat înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry. FOTO

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro