Data actualizării:
Data publicării:

”Avem VACCIN”- Ziua în care lumea va reveni la normal. Alexandru RAFILA, ipoteze despre VACCINUL anti-COVID. Ce urmează

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Ziua în care vom avea vaccin va fi prima zi în care va apărea speranța că lucrurile vor reveni la normal. SUA a lansat o dată. Ce spune prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. 

”Sunt mai multe vaccinuri aflate în faza trei de testare clinică, realizată pe zeci de mii de persoane, voluntari, din diferite grupe de vârstă. Vaccinurile sunt analizate din punct de vedere al siguranței și eficacității, dar nu fiecare om răspunde în același mod la vaccinare. Persoanele tinere, copiii răspund mai bine, persoanele vârstnice răspuns mai puțin bine. De asta, nu pot fi făcute predicții. Apropo de strategia de vaccinare, nu este exclus să avem diferite vaccinuri în funcție de categoria de vârstă, poate să fie variabil și numărul de doze necesar pentru a obține o imunitate eficientă, dar și durabilă. La infecția gripală, imunitatea nu durează mai mult de șase luni și este posibil ca și-n acest caz să se întâmple același lucru. Este importantă întreruperea transmiterii, ca sistemele de sănătate să-și regăsească suflul, la fel și economia” a spus prof. dr. Alexandru Rafila. ”Sunt multe speculații, multe țări și-au rezervat vaccinuri care încă nu au fost autorizate” a mai precizat dr. Rafila. 

În 22 octombrie, vom afla dacă avem sau nu un vaccin anti-COVID. 

Vezi și: EXCLUSIV  Ziua în care totul se va schimba. Termen LIMITĂ pentru vaccinul anti-COVID. De ce este esențial să fie dată VESTEA cea mare atunci

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel