Data actualizării:
Data publicării:

Avem primele date! Veste proastă pentru doi candidați în București. Chirieac: Dacă nu vor plânge, cu siguranță va fi tristețe mare

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Bogdan Chirieac, prezent în studiourile DC Media Group, a făcut câteva dezvăluiri cu privire la primele rezultate ale alegerilor europarlamentare și locale. Iar surprizele sunt mari pentru unii candidați.

Jurnalista Simona Gheorghe și analistul Bogdan Chirieac au datele oficiale și rezultatele până în prezent. Analistul politic Bogdan Chirieac, în cadrul unui duplex între România TV și DC Media Group, a comentat rezultatele, dar ele nu au fost făcute publice în contextul în care CNA interzice acest lucru până la închiderea urnelor. Deși reglementările nu vizează spațiul online, DC News respectă colaborarea cu posturile de televiziune.

Totuși, câteva indicii extrem de interesante există. Iar două doamne „vor plânge diseară în București”.

„Pot fi surprize mari, în special la București”, a precizat Chirieac, moment în care Simona Gheorghe a afirmat: „Două doamne vor plânge diseară”.

„Dacă lucrurile stau așa, poate că nu plâng doamnele, nu ne dorim ca doamnele să plângă, dar pot fi puțin triste cu siguranță”, a punctat Chirieac, care și-a arătat nerăbdarea să compare datele de la urne ale DC News cu exit poll-urile.

„Vor fi surprize. La unele ne așteptam, la altele vor fi surprize mari. Lucrurile sunt foarte interesante. Onorabili care se așteptau la un rezultat spectaculos ar putea fi foarte dezamăgiți. Dacă nu ai grijă de români, ei te sancționează la vot”, a conchis Chirieac, din studiourile DC Media Group.

DC NEWS va publica pe parcursul întregii zile informații în timp real, iar la ora 22:00 vom fi cei care vom oferi cel mai rapid rezultatele mai multor exit poll-uri oficiale, aflate în acest moment în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel