Avarii apă caldă şi căldură în Bucureşti. Nicuşor Dan: Ne e frică să nu crape reţeaua
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 18 ian, 12:20
Nicusor Dan a spus că îi este frică să nu crape reţeaua de termoficare din cauza avariilor
"Ne e frică acum, când e frig, să nu crape rețeaua și să fim nevoiți să lăsăm multe blocuri fără căldură", spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, despre faptul că bucureștenii nu au apă caldă și căldură la parametri optimi.

„Există multe blocuri din Capitală care au furnizarea sub parametri. A fost o decizie care s-a luat. Au existat două alternative - fie se merge pe funcționarea sub parametri, fie se forța rețeaua pe o temperatură mai mare și o presiune mai mare cu riscul ca ea să crape. Și atunci decizia care s-a luat la nivel termoenergetic a fost să se meargă pe prima variantă - a nu se forța rețeaua”, spune Nicușor Dan.

Primarul general precizează că în acest moment există doar două avarii minore pe rețeaua secundară care vor fi remediate, în cursul după-amiezii.

„Se poate produce mai mult, se poate pune presiune pentru a transmite mai mult, dar ne e frică acum, când e frig, să nu crape rețeaua și să fim nevoiți să lăsăm multe blocuri fără căldură”, conchide primarul general al Capitalei, conform Mediafax. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro