Autostrada A1 se închide pe aproape 20 km. Au loc lucrări pe sensul spre Deva
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marți și miercuri, pe 3 și 4 noiembrie 2020, autostrada A1 se va închide din cauza unor lucrări pe sensul spre Deva. Iată care va fi segmentul afectat.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara transmit că marți și miercuri, 3 și 4 noiembrie, circulația pe autostrada A1 va fi închisă între nodurile Traian Vuia și Margina, pe sensul de mers Timișoara-Deva. Au loc lucrări de reparații.

Timp de două zile, circulația va fi închisă pe autostrada A1, pe tronsonul Traian Vuia-Margina, pe sensul de mers Timișoara – Deva. Au loc lucrări de reparații la carosabil. Pe durata lucrărilor, traficul rutier va fi deviat.

„Marți și miercuri, 3-4 noiembrie 2020, circulația pe autostrada A1, între nodurile rutiere Traian Vuia – Margina, va fi închisă pentru executarea de reparații la partea carosabilă. Restricțiile se mențin și pe timpul nopții. Pe durata lucrărilor, traficul rutier va fi deviat pe DN 68A, prin nodul rutier Dumbrava, km 441+210, calea 2, sensul de mers spre Deva. Lucrările vor fi executate de Secția Producție DRDP Timișoara”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara, potrivit Tion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel