Autocar intrat într-o casă, în urma unui accident cu un TIR. 12 persoane rănite - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Bihor. Mai multe persoane au ajuns la spital. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Crișana” din județul Bihor a fost anunțat cu privire la un accident rutier produs pe Drumul Național 76 la intrarea în localitatea Dușești. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 17:20. 

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocar la bordul căruia se aflau 20 de persoane și un TIR în care se afla doar șoferul. 

Forțe sporite de intervenție la fața locului

Mai multe echipaje de intervenție au fost trimise la fața locului, având în vedere numărul posibil mare de victime. 

”Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul a trei subunități, două ambulanțe tip B2, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare precum și echipajul de terapie intensivă mobilă a SMURD Oradea și încă patru echipaje de ambulanță ale Serviciului Județean de Ambulană

Victime transportate la spital 

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o parte dintre victime au fost transportate și la spital pentru investigații suplimentare.

”Echipajele medicale au evaluat cele 21 de persoane implicate în accident, 12 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cele 12 victime, trei victime sunt în cod verde medical și au fost transportate la Spitalul Beiuș, trei victime în cod galben medical și șase în cod verde au fost transportate la UPU a Spitalului Clinic Județean Oradea”, se arată într-o informare a ISU Bihor.

Traficul rutier a fost afectat

Traficul rutier a fost afectat în urma accidentului. Polițiștii au intervenit la fața locului. 

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76 Oradea-Deva, în apropierea localității Dușești, județul Bihor, într-o curbă, un ansamblu de vehicule a acroșat un autocar. În urma coliziunii, autocarul a acroșat un alt autovehicul și a impactat un imobil. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, se arată într-un comunicat de presă. 

Un dosar de cercetare penală a fost deschis în urma acestui accident pentru a vedea cu exactitate cine se face vinovat. Cercetările sunt continuate de către polițiști. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel