Australian Open: Simona Halep - Naomi Osaka, Live text ora 8.00
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
 Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, după ce a trecut fără emoţii de japoneza Naomi Osaka, în două seturi, cu 6-3, 6-2.

Simona Halep, game, set și meci, scor 6-2

Halep - Osaka, scor 5-2

Halep - Osaka, scor 4-2

Halep - Osaka, scor 4-1

Break Simona, scor 3-1

Simona câștigă serviciul, scor 2-1

Break Simona, scor 1-1

Halep - Osaka, scor 0-1

Simona la serviciu în setul al doilea

Halep, game și set, scor 6-3. Simona câștigă primul set în 42 de minute.

Halep - Osaka, scor 5-3

Break Simona care preia conducerea, scor 4-3

Simona egalează la 3

Halep - Osaka scor 2-3. Game alb pentru japoneză

c 2-2

Halep - Osaka, scor 1-2

Simona își câștigă serviciul, scor 1-1

8.12: A început meciul cu Osaka la serviciu. Japoneza își adjudcă serviciul;

Simona Halep - Naomi Osaka. Halep a luat calmante să-și  revină dupa meciul-maraton de la Melbourne. Glezna ii face probleme in continuare ! "Ii trebuie putin noroc si Dumnezeu sa fie cu ea!", spune tatal lui Halep inaintea meciului din optimi cu japoneza Osaka.

Simona Halep - Naomi Osaka. "La capitolul psihic, a fost o mare diferenta intre "vechea Simo" si "noua Simo". Nu am renuntat!" a spus Simona Halep.

Simona Halep - Naomi Osaka. Halep poate sa-si egaleze cea mai buna performanta la Australian Open, dacă  va trece de Naomi Osaka, 20 de ani, numarul 72 WTA.

Simona Halep - Naomi Osaka. Meciul  a fost programat la ora 17:00 ora Australiei, adica luni dimineata, de la ora 08:00 in Romania.

[citeste si]

Simona Halep - Naomi Osaka. Naomi Osaka, 20 ani, o jucatoare de 1,80 m, dreptace, de origine haitiana, nu are niciun titlu la simplu sau dublu. Pe 17 octombrie 2016, Osaka a avut cel mai bun clasament de pana acum: 40 WTA. Calificarea in optimi la Melbourne este cel mai bun rezultat in turneele de Grand Slam pentru Naomi Osaka.

Simona Halep - Naomi Osaka. Simona Halep a invins-o de doua ori pe Naomi Osaka, dar de fiecare data dupa trei seturi: in turul 3 de la Roland Garros 2016 (4-6, 6-2, 6-3) si in turul 2 la Miami 2017 (6-4, 2-6, 6-3).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel