Australian Open 2019. Chris Evert, favorită neașteptată
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
tenis
tenis
Chris Evert are o favorită la câștigarea Australian Open 2019.

De 18 ori câștigătoare în turneele de Grand Slam, Evert mizează pe Aryna Sabalenka, favorita numărul 11.

„N-am niciun motiv să nu cred că Sabalenka nu poate câștiga mai mult de un Grand Slam. De ce? Văd două lucruri la ea: are foame de rezultate și e curajoasă. Nu se teme de nimeni! E curajoasă, încrezătoare, văd asta la ea. Se vede în ochii ei că nu se teme de nimeni! Cu siguranță, este jucătoarea pe care trebuie să stăm cu ochii la Australian Open", a spus Evert într-o conferință de presă.

Halep, adversară

Simona Halep, numărul unu mondial, va avea o adversară foarte dificilă în prima rundă a turneului Australian Open, cel dintâi de Mare Şlem al anului, pe Kaia Kanepi (Estonia), potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la Melbourne.

Halep (27 ani) a fost învinsă de Kanepi la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, cu 6-2, 6-4, în primul tur, baltica ajungând până în optimile de finală, unde a pierdut în trei seturi în faţa Serenei Williams.

Halep, finalistă anul trecut la Australian Open, a pierdut primul său meci din 2019, cu 4-6, 4-6 în faţa australiencei Ashleigh Barty, miercuri, la Sydney, însă Kanepi (33 ani, 70 WTA) nu a mai jucat de la US Open. Simona Halep a reuşit să câştige primul său duel cu estoniana, în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5), în primul tur.

Citește și: 

Simona Halep la Australian Open - s-au stabilit capii de serie. Premii record

Halep, cu zâmbetul pe buze în Australia. Cu cine s-a pozat - VIDEO + FOTO


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel