Aurel Pădureanu, distrus după moartea Corneliei Catanga. Ce face în fiecare zi, de când a rămas singur: Totul s-a sfârșit
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 apr, 20:10
Foto: Facebook
Aurel Pădureanu, dezvăluire după moartea Corneliei Catanga. Ce face zilnic, pentru a umple golul lăsat de artistă.

Aurel Pădureanu, atac la Cătălin Măruță. "Blestemul" spus în direct, nu le-a venit să creadă: E posibil așa ceva?

Aurel Pădureanu este îndurerat de moartea soției sale, Cornelia Catanga și îi duce lipsa în fiecare zi. Acesta a dezvăluit că încearcă prin diverse metode să își aline dorul pe care îl simte de când partenera lui de viață a trecut în neființă, din cauza COVID-19 și că merge zilnic la mormântul ei. 

"Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe.

El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?", a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro.

Irina Loghin, "porțiunea magică" ce a tratat-o de COVID la 82 de ani. "Doctorița mi-a spus: Mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect"

După moartea Corneliei Catanga, infectată cu SARS-CoV-2, Aurel Pădureanu a lansat o ipoteză surprinzătoare și a susținut că nu ar fi fost vorba, de fapt, despre COVID-19.

"Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!", a declarat Aurel Pădureanu atunci. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro