Data actualizării:
Data publicării:

Audieri. Moga, senator PSD, atac la Speranţa Cliseru: Remarc obrăznicia dumneavoastră

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
CLISERU
CLISERU
Senatorul PSD Nicolae Moga i-a dat o replică dură prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru, la audierile de marţi din Parlament.

Senatorul Nicolae Moga a acuzat-o pe Speranţa Cliseru de "obrăznicie", după ce aceasta i-a dat o replică la fel de acidă la o întrebare adresată de parlamentar. Dialogul pe care vi-l redăm în cele ce urmează a avut loc la audierile care au loc, marţi, în Parlament, în legătură cu protestul din 10 august, violenţele produse şi reacţia autorităţilor. 

Nicolae Moga: „Sunt total dezamăgit şi îmi pare rău că trebuie să spun acest lucru, de ce s-a întâmplat în 10 august. Dumneavoastră, ca reprezentant al Guvernului, răspunzând de Prefectura Capitalei trebuia să constataţi de mult şi să convocaţi toate instituţiile abilitate, ca să preveniţi. Că aşa se face când eşti un şef de instituţie responsabil organizezi întâlniri ca să previi lucrurile acestea. […] Nu aţi făcut lucrul acesta şi întrebarea mea este, dacă aţi luat vreo măsură sau aţi propus ceva pentru că aveţi prerogative să convocaţi toate organele care răspund de ordinea publică[…]”

Speranţa Cliseru: Mulţumesc pentru acuzaţii, înainte de întrebări. O să vă răspund, probabil sunt nişte presupuneri ale dumneavoastră, vă respect frământările dar vreau să vă spun că eu am convocat organele responsabile de două ori […] Am făcut absolut tot ceea ce trebuia să fac ca prefect […]  În calitate de prefect cunosc foarte bine legea şi o aplic extraordinar de bine.

Nicolae Moga: „Ce trebuie şi ce nu trebuie la această comisie, ne interesează pe noi. Eu v-am întrebat clar ce măsuri aţi propus. Şi încă ceva. Eu remarc obrăznicia dumneavoastră, dar dacă această obrăznicie se producea atunci, ca să faceţi prevenirea..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel