Au fost puse tunurile pe Lidia Vadim. "Cât tupeu are! Elena Băsescu de PRM"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După ce Lidia Vadim Tudor, contactată de DC News , a negat că a trimis la filialele Partidului România Mare o notă prin care le obligă să cumpere ziarul România Mare, mai mulți membri ai partidului au reacționat vehement.

"Lidia Vadim Tudor TUPEU și AROGANȚĂ.

Referitor la declarația de ieri pe care v-a dat-o Lidia Vadim Tudor... cât tupeu să ai să răspunzi așa cum a făcut-o ea la articolul postat pe site-ul dumneavoastră! Cred că ne consideră proști și nu cred, chiar ne consideră, spunând că 'nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase'! Cum poți spune că nu ai semnat nimic și nu ai obligat oamenii din filiale să îți cumpere ziarul România Mare, proprietatea familiei Vadim, când tu ai eliberat facturi cu termen scadent de plată, care nu trebuiau semnate și ștamplilate, conform legii privind Codul Fiscal, așa cum se specifică chiar pe factură.

Aceste facturi se eliberează în format electronic, programul de facturare are un cont de acces la care nimeni nu are parolă, în afara de ea, de 'EBA de PRM' (n.r - 'Elena Băsescu de PRM').

Așa că este tupeu maxim când spune că nu știe nimic, mai bine ar sta acasă, ca până acum, că face mai mult rău partidului, care este unul sărac și nu își mai permite să țină și familia Vadim. Semnează un grup de PRM-iști. Acesta e doar începutul, vom face și alte dezvăluiri", ne-a transmis, în exclusivitate, un grup din PRM.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Acuzații BOMBĂ la adresa fiicei lui Vadim Tudor. Reacție DURĂ

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel