Au fost găsite rămășițele unei adolescente dispărute în 2013
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Rămășitele unei adolescente care la momentul dispariției avea 17 ani au fost descoperite după 7 ani. 

Este vorba despre Alexis Murphy. A dispărut în 3 august 2013, când avea 17 ani, dintr-o benzinărie din statul american Virginia, mai precis din Lovingston. Tot în Lovingston, Virginia, i-au fost descoperite și rămășițele umane, la 9 kilometri de locul unde a fost văzută ultima dată. În 5 februarie 2021, experții au confirmat că sunt ale adolescentei Alexis Murphy. 

Condamnat pentru moartea tinerei a fost Randy Allen Taylor, un bărbat de 55 de ani. În 2014, el a primit închisoare pe viață pentru crimă de gradul unu, urmată răpirii adolescentei Alexis Murphy. Camerele de supraveghere video au arătat că bărbatul a urmărit-o pe tânără. Anchetatorii au găsit în casa mobilă a lui Randy Allen Taylor fire de păr, un telefon mobil, un cercel și o unghie, toate aparținând adolescentei dispărute. Mașina tinerei a fost găsită abandonată în parcarea unui cinematograf din Albemarle. 

Deși rămășițele tinerei au fost găsite încă din decembrie 2020, pe o proprietate privată, conform Daily Mail, Poliția nu a dezvăluit cum s-a făcut descoperirea după atâția ani. Familia tinerei a sperat în toți acești ani că o va găsi pe Alexis Murphy vie și nevătămată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel