Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un avion al companiei poloneze LOT ce zbura pe ruta Rhodos - Katovice a aterizat, vineri, de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, la ora 11.17, a informat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„A intervenit atât echipa medicală a CNAB cât şi un echipaj apelat prin serviciul unic de urgenţă 112. Pasagerul, de 40 de ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decedat (ora 12.17). Pasagerul decedat a fost preluat de INML”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Conform sursei citate, aeronava LOT a decolat spre Katovice la ora 20.53, având la bord un alt echipaj, informează Agerpres.

VEZI ȘI: Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a deschis uşa în zbor - Video

Au fost momente de groază la bordul unui avion, după ce un pasager a deschis uşa în zbor.

Au fost momente terifiante la bordul unui avion al companiei Asiana Airlines după ce un pasager a deschis uşa în timp ce aeronava se pregătea să aterizeze, vineri, în Daegu, Coreea de Sud. O înregistrare video a incidentului arată cum călătorii îngroziţi se ţineau strâns de cotierele scaunelor, în timp ce curenţi de aer puternici cuprinseseră cabina, relatează Ziarul de Iași, citând CNN şi BBC.

Toţi cei 194 de pasageri au supravieţuit zborului, care a aterizat în siguranţă, dar cu uşa încă deschisă, pe Aeroportul Internaţional Daegu. Cel puţin şase pasageri au avut probleme de respiraţie şi au fost transportaţi la spital, a relatat presa locală.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat la aterizare, a anunţat agenţia de presă Yonhap.

Zborul OZ8124 decolase de pe insula Jeju, vineri dimineaţă. Nu este clar ce s-a întâmplat exact, dar uşa avionului a fost deschisă spre finalul zborului, în jurul orei locale 12:45 (06:45, ora României), a relatat presa sud-coreeană. O înregistrare video a unui pasager distribuită pe reţelele sociale arată golul din partea laterală a avionului şi vântul care loveşte rândurile de pasageri aşezaţi în apropiere.

Mai mulţi copii de vârstă şcolară se aflau în avion, în drum spre un eveniment sportiv de weekend. "Copiii tremurau, plângeau şi erau speriaţi", a relatat părintele unuia dintre ei.

Asiana Airlines a declarat că poliţia a lansat o anchetă.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/panica-la-bordul-unui-avion-dupa-ce-un-pasager-a-deschis-usa-in-zbor-video_917733.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel