România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 18 sep, 07:54
Atenție, șoferi! Aglomerație pe Centura București. Trafic deviat până la 30 noiembrie
Imagine cu rol ilustrativ
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat zonele în care se circulă cu dificultate, în această dimineață.

Aglomeraţie

În ceea ce priveşte fluenţa, se circulă în condiţii de aglomeraţie la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, pe Autostrada A1, precum şi pe Centura Bucureşti, în zonele Bragadiru, Mogoşoaia şi Popeşti-Leordeni.

Trafic deviat

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 17 şi 27 (între localităţile Cernica şi Brăneşti, judeţul Ilfov), traficul a fost deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către litoral), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se menţine până la data de 30 noiembrie 2020, fiind aplicată pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Lucrări

Pe DN 7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 223 şi 228, pe raza localităţilor Balota - Câineni, judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de completare acostamente, în intervalul orar 08:00 - 14:00. Circulaţia se desfăşoară dirijat cu piloţi de trafic.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro