Atenție la data de 27 august 2022: Avem Luna Nouă în Fecioară. Astrologul Daniela Simulescu ne spune ce să facem în următoarea perioadă / video
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Daniela Simulescu a explicat cum putem folosi această perioadă pentru sănătatea relațiilor noastre interpersonale.

„Luna asta nouă pe casa a unsprezecea ne spune așa: „unde greșesc eu în raport cu ceilalți, nu ceilalți față de mine”. Știți cum este... e mai ușor să îi acuzi pe alții, dar trebuie să ne gândim de ce am ajuns în situația aia. V-aș invita să nu fiți foarte duri cu voi înșivă și dacă uitându-vă la emisiunea asta primul lucru pe care îl faceți este să vă supărați pe voi, înseamnă că așa ați fost învățați să vă iubiți. Acest careu cu Marte, primul lucru pe care îl face, este fix acest lucru. Dacă vă irită ceva, dacă vă supără ceva, dacă spuneți „eu nu greșesc, sunt perfect și sunt corect față de toată lumea”, trebuie să realizați că fix corectitudinea față de toată lumea s-ar putea să fie cea mai mare greșeală față de voi. Tu poți să te superi pe urmă că ăia nu ți-au dat, ăia nu ți-au făcut, ăia nu ți-au dres, dar de ce nu te-au ascultat? Pentru că tot timpul ai fost disponibil acolo și nu i-ai făcut mai atenți. 

În momentul în care luăm această lună nouă în fecioară și conștientizăm greșelile pe care le facem față de noi, ne retragem puțin și începem să ne facem curățenie în propria viață. Dacă vreți să folosiți această lună nouă la modul practic, o puteți folosi, v-am spus, pentru curățenia de toamnă. Dacă vreți să o folosiți într-un mod mai metaforic, e un moment bun pentru a vă corecta anumite obiceiuri. Fecioara vorbește despre ritualuri, obiceiuri, „habits”, chestiunile pe care le facem zilnic. Dacă tu într-o săptămână ai preferat să vorbești cu toată lumea, dar ai uitat să îți oprești ție o oră, în care efectiv să îți vezi de ale tale, ai greșit față de tine. Dacă tu într-o săptămână te-ai gândit doar să nu greșești, să nu îi superi pe ceilalți, să nu te acuze ceilalți, te-ai pierdut undeva pe parcurs.”, a explicat Daniela Simulescu.

Horoscop 24 august 2022 cu Daniela Simulescu. O zodie are nevoie de mult mai mult timp pentru ea

Astăzi nu avem un aspect anume pe cer, însă ne apropiem de intrarea lui Mercur în semnul Balanței, semn de unde își va și începe retrogradarea pe 10 septembrie. Chiar dacă nu suntem încă acolo, vă invit să acordați mai multă atenție documentelor, drumurilor și chestiunilor administrative. Cum Soarele e intrat recent în semnul Fecioarei, cu siguranță că vom avea chef de muncă. 

Berbec

Marte va face în curând un careu cu Soarele, deci este posibil să te agiți pentru unele situații nesemnificative mai mult decât este cazul. 

Taur

Nu neglija deloc faptul că viața poate aduce surprize! Mai ales atunci când îți planifici totul perfect. Schimbările aduc îmbunătățiri. 

Gemeni

Tot aștepți să se schimbe cei din jurul tău, să vadă ce greșeli fac, dar îți vei pierde timpul. Marte are darul de a te agita. 

Rac

Cu cât forțezi o situație, cu atât nu vei găsi soluții. Recomandarea astrelor ar fi să lași timpul să treacă și să fii mai deschis. 

Leu

Ești mai atent la modul în care îți cheltuiești banii. Și chiar vei începe să tai din cheltuieli. Parcă nu mai vrei tot felul de lucruri superficiale. 

Fecioară

Gândește-te de două ori înainte de a iniția un conflict cu șefii sau colegii. S-ar putea să nu ai parte de deznodământul dorit. 

Balanță

Dacă vrei să ai parte doar de limitări și obstacole, nu te odihni deloc! Și când zic asta, nu ma refer doar la somn. Chiar ai nevoie de timp pentru tine. 

Scorpion

Îți faci calcule peste calcule și nu tot nu ajungi la rezultatul dorit. Mai ales în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. 

Săgetător

Evită să duci problemele personale acasă. Cu siguranță, nu vei găsi rezolvare și în plus, îi vei deranja serios pe cei dragi. 

Capricorn

Ai așteptări prea mari de la colegi. Și nici măcar nu îți dai seama. Vei conștientiza abia atunci când va trebui să te ocupi singur de un proiect. 

Vărsător

Pierzi energie la tot pasul! Înainte, aceleași proiecte nu te consumau ca acum. Încearcă să nu neglijezi simptomele organismului.

Pești

Partenerul îți oferă unele idei foarte bune, însă, din păcate, tonul lui nu îți priește deloc. Comunică mai deschis cu el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel