ATAC TERORIST CHARLIE HEBDO. Teodor Baconschi atenționează asupra unui pericol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un fost ministru de Externe și fost amabasador al României la Paris semnalează că atentatul terorist din această dimineață de la sediul publicației Charlie Hebdo oferă o rampă de lansare radicalismului Frontului Național, condus de Marine Le Pen.

În opinia fostului ambasador al României la Paris, Teodor Banconschi, urmările atentatului din Paris nu sunt tocmai optimiste pentru socialiștii francezi.

„Atentat recent la Dijon, iar acum, la Paris. Franța redevine ținta unor acțiuni teroriste concertate sau, în orice caz, frecvente. Socialiștii sunt în general pro-palestinieni. Au urmat politici de regrupare familială și asistență socială dedicată musulmanilor. Se pare că destinderea nu funcționează, așa încât radicalismul Frontului Național are o nouă rampă de lansare. Păcat, dar mai ales periculos", a scris, Teodor Baconschi, după ce 12 persoane, între care și doi polițiști, au murit în atacul armat care a avut loc în această dimineață la sediul săptămânalului francez de satiră Charlie Hebdo. 

Atac terorist Charlie Hebdo: Președintele CoE, Donald Tusk: Sunt șocat

ATAC TERORIST CHARLIE HEBDO. Andrei Gheorghe: O agresiune a celor ce cred în rău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel