Atac de panică, simptome. Trebuie să le știi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Atac de panică
Atac de panică
Atacurile de panică silențioase sunt înspăimântătoare pentru persoana care le trăiește. 

Probleme temporare ale vederii

Dacă brusc vezi în ceață sau ai o senzitivitate crescută la lumină, înseamnă că sunt șanse foarte mari să suferi un atac de panică silențios. Desigur că, dacă experimentezi doar acest simptom, nu înseamnă neapărat ca ai un atac, dar le poți simți din cauza panicii.

Dureri de cap

Durerea de cap este una dintre cele mai întâlnite simptome la atacul de panică silențios, care, se pare, poate dura până la câteva minute. Explicația este foarte simplă: din cauza tensiunii fizice și a anxietății care se acumulează în timpul unui atac de panică. Totodată, tulburările de panică sunt cel mai des asociate cu migrenele.

Ritmul cardiac crește sau scade rapid

Dacă inima ta începe să bată din ce în ce mai repede, sau începi să ai palpitații, ar putea fi un semn al unul atac de panică silențios. Sunt șanse destul de mari să fie un prim simptom psihologic pe care îl simți atunci când suferi de anxietate.

Nod în gât

În timpul unui atac de panică, cel mai des se întâlnește senzația unui nod în gât. Pe când unele persoane pot simți că li se contracta mușchii gâtului mult prea tare, altele pot simți că li se pune un nod în gât și nu le lasă să vorbească, potrivit elle.ro. Ambele sunt destul de înspăimântătoare, dar sunt simptome destul de comune la atacurile de panică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel