Atac cu ACID în Marea Britanie. Cel puțin 5 oameni internați, după ce s-au tratat cu lapte - FOTO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Atac cu ACID în Marea Britanie. Cel puțin 5 oameni sunt răniți  / Foto: Pixabay
Atac cu ACID în Marea Britanie. Cel puțin 5 oameni sunt răniți / Foto: Pixabay
Atac cu acid în Marea Britanie. Cel puțin 5 persoane sunt rănite grav, după ce s-au tratat cu lapte înainte de spitalizare.

Atac cu acid în Cardiff, Țara Galilor. Cel puțin 5 persoane au fost grav rănite în urma unui incident produs în centrul orașului. Presa britanică scrie despre un posibil atac cu acid după ce mai multe persoane au folosit lapte pentru a-și calma arsurile de pe corp înainte de a fi transportate la spital. Imaginile publicate de Daily Mail arată mai multe cutii de lapte pe jumătate goale și sticle de apă aruncate pe trotuar, în fața unei frizerii, dar și mai mulți polițiști care au încercuit zona respectivă. 

Martorii au spus că incidentul este un „atac acid”. Mai mulți  dintre aceștia au relatat despre oameni acoperiți cu lapte pe stradă, care încercau să „neutralizeze acidul” de pe piele și aveau dureri insuportabile. 

Ce spun martorii

„Când am intrat în Tesco, un tip a venit năvălind spre mine, topless, acoperit cu lapte, spunând că i se aruncase acid, folosind laptele pentru a neutraliza acidul.", a povestit un martor.

Poliția a blocat circulația și a securizat zona, dar nu a confirmat dacă este vorba sau nu de un atac cu acid. Populația a fost sfătuită să stea la distanță de strada unde a avut loc incidentul. Totuși oamenii legii nu au spus dacă cineva a fost arestat sau dacă acidul a fost aruncat peste oameni în mod intenționat. 

Un purtător de cuvânt al Poliției a anunțat că incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 14.44,când a fost raportat presupusul atac. „Cinci persoane au fost transportate la spital cu leziuni superficiale.”, a mai transmis oficialul Poliției. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Welsh a declarat că echipa de intervenție în zone periculoase a fost chemată la fața locului. Oamenii legii au făcut apel la populație și au cerut  ca toți cei care au văzut ceva sau au informații despre acest caz, să sune la Poliție.

Reamintim că în anul 2017 mai multe atacuri cu acid au avut loc în Londra. Într-un dintre cazurile de atunci a fost vorba despre un jaf, iar în altul despre doi adolescenți care au fost atacați în plină stradă. 

VEZI ȘI: Atac cu acid în Londra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel