Data actualizării:
Data publicării:

Astrologul zis ”Vrăjitoarea electrică”, despre magicul an 2022: Aduce materializarea așteptărilor pe care le purtăm doar în inimă

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Astrologul Ionuț Hristescu a descris anul 2022 într-un mod fabulos, plin de speranță. 

”2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă.

Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai - Octombrie).

Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.” a spus astrologul Ionuț Hristescu, zis și ”Vrăjitoarea electrică”, pentru Astrosens. 

Vezi aici mai mult despre el

El a acordat și un interviu pentru Astrosens.ro, în care a și spulberat un mit despre astrologie: ”Că sensul vieții poate fi descris prin harta natală. Sensul și scopul vieții îl dau credințele tale, modul personal, unic, de a vedea lumea. Altfel, viața e un nonsens per se (sunt adeptul teoriei absurdului, care permite foarte multă creativitate). Astrologia este o unealtă ce te poate ajuta în a fi creativ, în a adăuga valoare la ceea ce ești și ceea ce vrei să construiești.”

Celor care cred că astrologia le prezice viitorul, el le-ar spune: ”Dacă-s oameni faini, i-aș invita la o bere. Și le-aș spune că fix de asta NU TREBUIE să se ocupe astrologia. Astrologia se ocupă cu o posibilă creație a viitorului, iară nu cu prezicerea sa. Dacă nu-s oameni faini, nu mi-aș bate capul: oricum vor crede doar ceea ce vor ei. Adică ceva ce au, deja, în cap. Ce le-ai spune celor care sunt pasionați&cunoscători de astrologie și își verifică tranzitele zilnice într-un mod obsesiv? Că mi-am luat și eu plasă la faza asta. Și creează o dependență proastă și disfuncțională (suntem foarte subiectivi în interpretarea hărții proprii). Și, mai ales: n-o să-ți iasă.”

Cât despre sensul astrologiei, Ionuț Hristescu spune: ”La fel ca viața (sau electricitatea) astrologia nu are un sens, un dat. Cel puțin nu unul explicit. Pentru mine, este un tool, o unealtă. La fel ca un aparat de măsură. Atunci când citești, pe un voltmetru ”220 Volți”, chestia asta poate fi folosită în fel și chip. Totul ține de capacitatea de interpretare a fiecăruia, de sensul pe care fiecare îl dă asupra vieții. Altfel, aparatul de măsură nu are niciun sens.”

Vezi interviul complet aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel