Astrologul DCNEWS, despre alegerile din 26 mai: Situații ascunse și surprize. Revoluție pe toate planurile
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura în România duminică, 26 mai. În contextul în care ne mai despart câteva zile de acest moment, Daniela Simulescu, astrolog DCNEWS, a realizat o emisiune abordând subiectul din punct de vedere astrologic.

„Pe 26 mai 2019, avem Soare în Gemeni, Mercur în Gemeni și un ascendent în Gemeni, doar că atât Soarele (care înseamnă putere, ce vrem noi să facem), cât și Mercur (ce înseamnă deciziile, ideile, toată zona de informație) vor fi în Casa 12, iar într-o astrogramă, într-o zi atât de importantă, cum e cea a alegerilor, este o casă a lucrurilor pe care nu le știm. Undeva, vor fi niște situații mai ascunse. Pe parcursul întregii zile, vor veni tot felul de dezinformări și nu vom avea timp să ne dăm seama care sunt corecte și care nu. Dar va depinde de noi dacă ne lăsăm influențați sau nu", a spus Daniela Simulescu.

„Tot pe 26 mai, Luna, care e cea care ne îndeamnă să facem un lucru, este în Vărsător, dar la ultimul grad și pe mijlocul cerului, adică exact unde vrem noi să ajungem, ce vrem noi să obținem de pe urma acestor alegeri. Fiind în ultimul grad, poate aduce surprize. Luna în Vărsător vrea viitor, vrea viziune, vrea schimbare, inovare și un aer tineresc. Vrea să ne rupem de turmă. Nevoia interioară este de a face o revoluție pe toate planurile. Poate să arate și emoția poporului în momentul în care merge la vot", a mai spus Daniela Simulescu la DCNEWS.

Astrologul DCNews, ce ne așteaptă la alegerile europarlamentare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel