Astrologul Daniela Simulescu: Să fim sinceri/sincere. Vă spun
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)
Pe 7 decembrie a fost Lună Nouă în Săgetător. Daniela Simulescu, după ce a explicat ce reprezintă acest fenomen, a revenit cu un nou mesaj pe Facebook.

„Profit de această zi cu Luna Nouă în Săgetător, cu Marte (acțiunea) și Neptun (credința) în Pești (sensibilitate), cu Mercur (gândirea) și Venus (iubirea și plăcerile) în Scorpion (transformare și vindecare) ca să vă spun câteva.

Mai toți se pregătesc în următoarele săptămâni să cumpere cadouri de sărbători pentru cele/cei dragi. Și cum toată energia astrală amintită mai sus nu este una concretă, ci mai degrabă una interiorizată, v-aș recomanda să luați în calcul și altceva. Da, o brățară cu talismane este la mare modă. Că nah, are colega, vecina, prietena cea mai bună etc. Sau un portofel nemaivăzut. Pe fete nu le interesează cum arată portofelul, atâta timp cât aveți ce pune în el, domnilor.

Dar să fim sinceri/sincere. În afară de faptul că ai ceva ca toată lumea și că brățară zornăie, nu te ajută cu nimic. Adevăratele talismane sunt un sân/col/uter sănătos, un stomac liniștit, o inimă fără prea multe bătăi de cap. Plus un psihic echilibrat. Deci mai bine cumpără persoanei iubite un pachet de analize, un control la cardiologie, un masaj sau chiar o vizită la terapeut. Și poți începe chiar cu tine”, a scris Daniela Simulescu pe contul de Facebook.

Vezi și: Lună Nouă / Mercur retrograd. Astrolog: Va dărâma tot


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel