Astrograma lui Alex Vlădescu: Omul deciziilor grele, al replicilor marcante. Şi-a ales foarte bine cariera
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Facebook Alex Vladescu
Facebook Alex Vladescu
Alex Vlădescu, jurnalist și realizatorul emisiunii D` ECONOMIC NEWS”, aduce în fața românilor factori de decizie și specialiști care explică temele economice pe înțelesul tuturor. Iată cum arată astrograma sa. 

Acesta s-a născut pe 4 martie 1994. Observăm din start că este un născut în zodia Pești. Și ca orice nativ al acestui semn, are intuiție, capacitatea de adaptare, flexibilitate și un mod aparte de a se conecta la oameni. 

Luna, astrul care arată tiparul emoțional și nevoia interioară principală, se afla în Săgetăor. Ceea ce înseamnă că Alex este într-o aventură permanentă. Că nu vrea limite, că vrea să cunoască lumea întreagă, că vrea să călătorească, că este preocupat permanent de evoluția personală. Și încă ceva: apreciază enorm corectitudinea. Adică, o fi el Pești (adică tolerant și înâelegător), dar nu poate accepta nedreptățile. Nu îi este teamă să facă următorul pas. 

Mercur se afla în semnul Vărsătorului. Una dintre cele mai bune poziții ale planetei comunicării, mai ales atunci când discutăm despre un jurnalist, om media sau un om cu viziune. Poate și puțin noncomformist din când în când. Și ca să nu mai spune, că Mercur se afla și în conjuncție cu Marte. Deci poate fi omul deciziilor grele, al replicilor marcante. Discursul său poate fi plin de cuvinte directe, fără menajamente, dar eficiente în același timp. Și să nu uităm de mintea vie!

Venus se afla în semnul Peștilor. Pe lângă modul în care ne raportăm la viața afectivă, acest aspect ne mai poate arăta și ceea ce ne place nouă cu adevărat. Este posibil ca Alex să aibă o parte spirituală profundă pe care să o afișeze doar persoanelor celor mai apropiate. 

Iar aspectul cel mai important este Nodul Sud în Taur. Acesta i-a oferit preocuparea pentru sectorul economic, simț antreprenorial și fler la investiții. Pe scurt: și-a ales foarte bine cariera!

Pe Alex Vlădescu îl puteţi vedea în fiecare vineri, de la ora 16:00, pe DC NEWS şi DC NEWS TV, în cadrul emisiunii D'Economic News. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel