Astrogramă Klaus Iohannis. Daniela Simulescu îl dă de gol: Tocmai de aceea acționează așa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Joi, 13 iunie, este ziua de naștere a lui Klaus Iohannis. Daniela Simulescu, astrolog DC News, i-a făcut astrograma președintelui.

„De departe, cel mai semnificativ aspect al astrogramei lui Klaus Iohannis este opoziția dintre Mercur (planeta comunicării și a gândirii) și Saturn (planeta concretului și a disciplinei). Această opoziție este excelentă pentru oamenii cărora le plac științele fixe, care iubesc structura și procedurile, dar și pentru cei care au de luat decizii ce pot impacta oameni. De ce? Pentru că cere timp de reflecție, cercetare și întoarcere pe toate părțile a unei situații”, a spus Daniela Simulescu.

Astrologul DC News a amintit câteva personalități cu același aspect. Iată ce a spus Daniela Simulescu: „Keanu Reeves (introvertit), Marlon Brando (cunoscut pentru interpretarea metodică), David Lynch (a căutat excelența în orice a făcut), dar și Barack Obama. În cazul ultimului, opoziția nu este perfectă, însă și fostul președintele SUA era renumit pentru modul obiectiv în care lua orice decizie".

„Avem de-a face cu un nativ în Gemeni. Asta îi dă zodia şi caracteristicile generale, ce împarte cu toţi Gemenii din lume: nevoia de cunoaştere, nevoia de a gândi foarte mult, de a fi o persoană foarte raţională. nevoia de a învăţa foarte multe lucruri şi de a învăţa şi pe alţii. Persoanele cu Soarele în Gemeni sunt persoane care se adaptează uşor la situaţii, sunt persoane care ştiu să poarte discuţii cu oricine, pentru că reuşesc să treacă de la un om la altul şi ştiu să discute despre diverse. Persoanele cu Soarele în Gemeni au mare nevoie de schimbare, au nevoie tot timpul să se îmbunătăţească, au nevoie să citească, să îşi pună curiozitatea la muncă. Dar asta toţi Gemenii o au!", a mai spus Daniela Simulescu. 

„La domnul preşedinte, în momentul naşterii, Luna era în Fecioară, ceea ce înseamnă că pe dinăuntru totul este foarte calculat, foarte organizat şi foarte disciplinat. Aceşti oameni au un tabel interior şi dacă nu e totul foarte pus la punct, ei nu se simt bine. Luna aceasta este 'micul Klaus Iohannis', care îl face să facă lucrurile într-un anumit fel. Luna în Fecioară este nemaipomenită pentru profesori de ştiinţe exacte, de aceea au şi nevoia de a găsi o structură, de a vedea lucrurile fixe, de a merge spre logică. Tocmai de aceea, el îşi va lua mereu timpul pentru a face toate calculele, înainte de a spune ceva, înainte de a face ceva. Dl Iohannis are el însuşi un profesor de fizică, de matematică, în interior. Dacă îi dai o problemă, are nevoie să o structureze, să o desfacă, pentru a-i găsi rezolvarea. De aceea, dl preşedinte este o persoană foarte practică şi pragmatică. Orice emoţie pe care o simte o trece printr-un filtru, are o sită raţională prin care analizează orice din acea emoţie. Îi plac lucrurile care trebuie rezolvate, dar are nevoie de timp, pentru că îşi pune foarte multe întrebări. Şi până nu găseşte răspuns la orice întrebare, nu va spune nimic", a mai zis Daniela Simulescu. 

„Klaus Iohannis, introvertit. Gândeşte şi comunică precum un Rac"

„În cazul domnului preşedinte, Mercur era în Rac la momentul naşterii, ceea ce înseamnă că este foarte introvertit, gândeşte şi comunică precum un rac. O persoană cu Mercur în Rac are nevoie să comunice doar atunci când ştie că lucrurile sunt corecte şi nu afectează pe nimeni într-un mod incorect. O astfel de persoană vorbeşte mult cu el, are o lume interioară fantastică. E ca şi cum este şi profesorul şi elevul. O persoanză cu Mercur în Rac este foarte introvertită, dar caută soluţii de fiecare dată, ca să fie bine pentru toată lumea", a completat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel