Astrograma George Ivașcu. De unde vine genialitatea sa, pe lângă talentul nemăsurat, conform astrologului DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Ivașcu
Ivașcu
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma lui George Ivașcu. 

George Ivașcu, actor și regizor, s-a născut pe 15 februarie 1968, în București. Cine putea să inoveze lumea teatrului dacă nu un nativ Vărsător? Să nu uităm că a avut curajul de a construi o instituție de la zero. Este vorba despre Teatrul Metropolis. Ca orice persoană din zodia Vărsătorului, George Ivașcu a dorit să aducă un suflu nou în absolut orice proiect de-ale lui. Are viziune, intuiție și puțină rebeliune. Ca să nu mai spunem de curajul de a îmbina tânăra generație cu aceea a artiștilor consacrați. Și da, îi place libertate. Doar așa poate atinge maximul de creativitate. 

Luna se afla în Fecioară, ceea ce i-a conferit un simț analitic pregnant, autoexigență, atenție la detalii, dorința de a atinge perfecțiunea, dar și nevoia de a gestiona în mod eficient resursele. 

Mercur retrograd în Vărsător este un aspect bun pentru cei care au nevoie de domenii speciale pentru a se exprima. Pentru că vine la pachet cu un procent de noncomformism sau de genialitate.

Venus se afla în semnul Capricornului. Serios, responsabil și răbdător. De obicei, acest aspect îi face pe bărbați să caute relații lungi și cu partenere cu diferență de vârstă. Dovadă stă în faptul că, Alice Barb, soția sa, este mai mare cu cinci ani. 

Marte, planeta acțiunii, era în semnul Peștilor în momentul nașterii sale. Așezarea potrivită pentru o persoană care îi ajută pe alții să evadeze din cotidian, să viseze, să simtă, să se piardă în povești. Marte în Pești este una dintre cele mai bune poziții planetare pentru domeniile legate de vizual, artă și literatură.

Nodul Sud în Balanță i-a oferit un bagaj plin de calități artistice și estetice, iar Nodul Nord în Berbec l-a obligat să își găsească drumul, independent de lumea în care trăiește. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel