Asta-i tare! Cu ce aliment umblă Carmen Brumă în buzunar. A fost filmată fără să știe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Carmen Brumă
Carmen Brumă
Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos.

Este foarte atentă la ce mănâncă, motiv pentru care mereu are la ea ceva sănătos. De această dată, pe platoul de la filmare de la Antena 1, a fost surprinsă fără să știe. O colegă a filmat-o având... ouă fierte în buzunar.

Apoi, Carmen Brumă a publicat un video pe Instagram în care se vede că are ouă în buzunar și a scris: „Ouăle fierte reprezintă o gustare foarte eficientă când vrei să slăbești sau când pleci într-o călătorie pentru că au putere sațiogenă (te satură) foarte mare, proteine, vitamine, minerale și foarte puține calorii”.

2. -imagine fara descriere- (carmen-bruma-oua_21803700.jpg)

3. -imagine fara descriere- (carmen-bruma-oua-2_95832500.jpg)

VEZI ȘI: Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de sardine / video

Carmen Brumă vine cu o delicioasă rețetă de pastă de sardine.

Vorbim de o salată bogată în proteine, Omega-3, calciu și vitamina D. Poate fi întinsă pe pâine, pe crackers sau pur și simplu mâncată cu bastonașe din legume crude, cum ar fi ardeiul.

Pentru pasta de sardine, avem nevoie de 200 grame de sardine din conservă, două ouă fierte, 70 grame de unt și zeama de la o lămâie. Punem toate ingredientele într-un bol și, cu ajutorul unui mixer, le amestecăm până când se formează o pastă. 

Iată rețeta prezentată de Carmen Brumă în format video: https://www.dcnews.ro/carmen-bruma-vine-cu-o-delicioasa-reteta-de-pasta-de-sardine-video_906040.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel