”Asta-i România”, nou sezon la Kanal D. Dezvăluiri despre efectele zahărului
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Zaharul este cel care ne poate ucide lent si sigur. Acesta este subiectul abordat duminica, de la ora 20:00, în emisiunea „Asta-i Romania!” care revine cu un nou sezon. 
Telespectatorii vor afla cat de periculos este un produs aparent inofensiv, care nu lipseste din dieta zilnica a romanilor. 
 
„Am fost socat sa aflu, documentandu-ma pentru acest subiect, despre efectele dezastruoase pe care zaharul le poate avea asupra sanatatii. Ne drogam in fiecare zi. La maniera legala! O spun medicii, nutritionistii. E o problema cat se poate de serioasa”, spune Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii „Asta-i Romania!”.
 
Invitat aseara in show-ul „WOWbiz”, acesta a facut o demonstratie in fata celor aflati in platou.
 
„Un adult consuma in medie 30 pana la 39 de lingurite cu zahar intr-o zi. Din care numai sase lingurite sunt cele asumate, consumate constient. Restul e zahar ascuns in diverse produse, iaurt (din comert), paine, diverse sosuri etc. Intr-o saptamana, un adult consuma in medie un kilogram si 400 de grame de zahar. Pe luna se ajunge la sase kilograme. Iar acesta este un consum mediu! ”, a avertizat prezentatorul „Asta-i Romania!”.
 
Duminica, de la ora 20:00, la „Asta-i Romania!” telespectatorii vor putea afla lista alimentelor care contin zahar ascuns, precum si pe cea a bolilor ce vin odata cu acest consum necontrolat de zahar. „Cancer, dementa....si alte 90 de boli asociate consumului de zahar. Este incredibil!”, adauga Mihai Ghita.
 
[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel