COVID - 19. Asistentă de la Deva, printre lacrimi: Sunt toată carne vie! Mi-e dor să-mi îmbrățișez soțul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
O asistentă de la Spitalul de Urgență din Deva, care se află acum în carantină, a povestit, plângând, clipele prin care trece. Deși se simte rău de câteva zile, nu a fost testată nici până acum.

"Cineva va învinge acest virus cu ajutorul lui Dumnezeu"

"Oare vom mai ști să zâmbim? Oare vom mai ști să ne îmbrățișăm? Oare vom mai ști să ne apropiem una de cealaltă, să ne cerem ajutorul? Sau la câtă panică s-a creat ne vom feri una de cealaltă? Pentru că e vorba probabil de cine scapă și cine nu. Mie, cum v-am spus, nu îmi este frică și nu îmi va fi până la final pentru că cineva va învinge acest virus cu ajutorul bunului Dumnezeu. Nu mai vreau să vorbesc absolut nimic, crede-mă! Pentru că bănuiesc că trebuie să avem și noi organe competente, purtători de cuvânt. Toată lumea poate să vorbească", a spus femeia pentru Antena 3.

"Mi-e dor să-mi îmbrățișez soțul"

"Eu am făcut o dermatită de contact de la soluții. Nu ai vrea să știi cum îmi este fața. Sunt toată carne vie!", a spus asistenta. "Eu eram pe Urgență, la perfuzii. Pentru că mi s-a făcut rău, cu 10 scaune diareice, aveam febrilitate, respiram greu. Și am spus să mă aștepte. Am scos perfuziile și am fost acolo exact cum am promis. Să nu creadă că mă sustrag. Să nu pot vorbi cu soțul meu ca să nu îi fac rău... Mi-e dor să îl îmbrățișez. Are nevoie de mine, are nevoie de medicamente!", a mai spus asistenta.

"Să nu uităm că am depus un jurământ"

Femeia nu a fost testată nici până în acest moment.

"Nu mă interesează, să rămână testul, pentru că eu astăzi sunt în picioare, sunt bine. Știu că la toți ne este teamă. (...) Dar noi, care suntem aici, am venit să facem ce am învățat cândva, să tratăm. Să nu uităm că am învățat și am depus un jurământ, dar să și ne spunem doleanțele și lipsurile!", a spus aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel