Asia Express, 5 octombrie, cine a câștigat AMULETA și IMUNITATEA. Irina Fodor, anunț: Trebuie să vorbim despre o problemă care a apărut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O nouă ediție Asia Express are loc pe 5 octombrie, începând cu ora 20:30.

Știre în curs... DC NEWS te ține la curent cu tot ce se întâmplă în noua ediție Asia Express

UPDATE 10: Lidia și Estera Buble au luat imunitatea

Cele două au surprins pe toată lumea cu ambiția lor și dorința de a câștiga. Chiar dacă nu au reușit să obțină amuletă în această ediție, surorile Buble au dat lovitura și au câștigat Imunitatea mică.

Concurentele au izbucnit în lacrimi, iar Imunitatea a fost cel mai frumos cadou pe care îl putea primi Lidia Buble de ziua ei.

„De ziua ta! În sfârșit cadoul de ziua ta!”, i-a spus Estera surorii sale.

CITEȘTE ȘI

UPDATE 9: Ajunsă la Irina Fodor, Lidia Buble a început să plângă din cauza oboselii, a tensiunilor și presiunilor. 

Concurenții au fost puși să învețe mai multe fraze în limba turcă, pe care să le spună odată cu ajung la Irina.

UPDATE 8: Pentru că Emi și Cuza au câștigat imunitatea, s-au ținut de promisiune. Astfel, Cuza l-a tuns pe Emi la zero.

"E ziua care-mi place mie, îl tund pe Emi la chelie", a cântat Cuza extrem de fericit că are șansa de-a face acest lucru.

UPDATE 7: În proba în care echipele au fost nevoite să bea ceai într-o familie oarecare și să facă o poză pentru a face dovada probei, Adriana Trandafir și fiica ei au făcut sarmale.

"Cine se gândea că o să fac sarmale în Turcia", a spus Adriana Trandafir.

UPDATE 6: Maria Speranța a revenit în concurs alături de Adriana Trandafir. 

Actrița a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut că fiica ei e bine, după 45 de minute de perfuzii și momente de panică.

"Eram singură într-un tsunami. am fost pierdută, derutată și cred că Dumnezeu prin disperarea pe care mi-a trimis-o în dimineața aia, m-a făcut să uit de orice! Nu mai aveam cum să dau înapoi", a spus Adriana Trandafir.

"Ce greu îmi e fără tine, să nu mă mai lași niciodată singură!", i-a spus Adriana Trandafir fiicei sale, cu lacrimi în ochi.

"Am stat 45 de minute dintr-o perfuzie în alta, a fost foarte greu pentru mine. În tot timpul ăsta, în toată amețeala asta, gândul meu era într-un singur loc.", a dezvăluit Maria Speranța.

UPDATE 5:

Prima probă pentru cele 7 echipe constă în deplasarea până la vapoarele din port pentru a face 3 poze cu clopoțelul ambarcațiunii și căpitanul.

În cea de-a doua probă, toate echipele trebuie să facă rost de mâncare, preparate tradiționale din Turcia, iar mai apoi să facă poze în timp ce mănâncă.

Cosmin și Eliza Natanticu au găsit un restaurant și un domn politicos, care s-a oferit să ăi ajute și să le dea mâncare tradiționale fără să mai plătească. Cei doi au comandat trei feluri de mâncare și s-au fotografiat în timp ce le gusta, însă adevăratul show a început după ce Irina Fodor le-a spus că pot pleca să facă autostopul.

"Ca să fim siguri am cerut 3 feluri!", a spus Cosmin Natanticu.

Concurenții au ales să rămână la masă pentru a mai mânca din preparate în loc să plece spre următoarea misiune.

"Noi în loc să plecăm în cursă, nu o mai ridicam pe Eliza de la masă. Bine, și eu, trebuie să recunosc. Băgam în noi. Băgam pâine, ne-am pus și pe felie. Am plecat cu pâinea în mână alergând. Nu te mai dezlipeai de masă!", a spus Cosmin. 

UPDATE 4: Natanticii au ordonat plecarea echipelor în cursă și au scăpat de prima probă a cursei.

"Înainte să plecați și să începeți să faceți autostopul veți avea două misiuni. Una trebuie să o faceți toți, iar pe cealaltă numai 6 perechi", le-a spus Irina Fodor.

UPDATE 3: Maria Speranța a avut nevoie de medici. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a făcut perfuzii, fiindcă tensiunea arterială i-a scăzut îngrijorător de mult. 

Adriana Trandafir a fost nevoită să plece singură în cursă.

"Trebuie să vorbim despre o problemă care a apărut", a spus Irina Fodor.

UPDATE 2: Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat amuleta de 1000 de euro, în timp ce Lidia Buble a fost supărată. 

Cei doi câștigători s-au bucurat extrem de mult când și-au dat seama că au luat Amuleta.

"Recunosc, sunt foarte competitivă!", a spus Lidia Buble, supărată că nu a câștigat.

UPDATE 1: Eliza și Cosmin Natanticu, Lidia Buble și Estera au început proba jocului pentru amuletă. Cele două echipe au primit o probă foarte drăguță, ce le-a adus aminte de jocul din copilărie: bărcuțele sau avioanele. 

"Astăzi este despre război, astăzi sunteți războinicii Împăraților. Astăzi o să scufundăm vapoare, bărci. Aveți fiecare un panou, fiecare veți pune bărcuțele pe panou așa cum vă doriți. Fiecare echipă are patru bărcuțe. Unul dintre voi e strategul, celălalt este înotător. La început veți aranja plăcile pe panou împreună, apoi înotătorul va pleca în mare, iar strategul va primi niște plăcuțe cu desene de la înotătorul din apă, care le va aduce. Lângă bombele din apă există câte o plăcuță cu același model, acolo o să mai găsiți o plasă agățată. Cu bețele din plasă trebuie să înotați spre corabie, iar strategul lovește cu ele panoul adversarului.", a spus Irina Fodor despre o parte din Jocul de Amuletă.

Astfel, strategii, Natanticu și Estera, și-au amplasat bărcuțele pe panou, în timp ce Lidia și Eliza au intrat în mare (VEZI proba în video)

"Apa era rece, dar de la stres, agitație și dorința de a câștiga, nu mai simțeam nimic! Părea destul de complicat. Știam că Natanticii au un avantaj că Eliza știe să înoate", a spus Lidia Buble.

 

...

Luni seara s-a dat jocul pentru prima imunitate, iar Cuza și Emi au fost norocoșii care s-au relaxat după o cursă lungă și grea. 

Lidia Buble a EXPLODAT. Artista, TAXATĂ din cauza Asia Express: Încetați o dată pentru totdeauna!

Ediția de luni seara s-a terminat cu stop cursă, după ce Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns primii la Irina Fodor, urmați de Lidia și Estera Buble. Cele două echipe participă la jocul pentru amuletă și au avut parte de cazare și relaxare pe un vas, în largul mării.

"Ne-am bucurat tare mult că am reușit să ne calificăm chiar și pe locul 2 la Jocul pentru Amuletă. Important era pentru noi faptul că eram acolo", a spus Lidia Buble.

Cele două echipe au avut parte de momente de relaxare înainte de jocul pentru amuletă și pentru următoarele curse.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel