Așa a apărut Botezatu la Untold. Fanii au reacționat imediat - Imagine frapantă
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 08 aug 2022, 22:45
WhatsApp
Sursa foto: Instagram, Cătălin Botezatu
Sursa foto: Instagram, Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a ajuns în atenția fanilor, după ce a apărut într-o ținută extravagantă la Untold, Festivalul de la Untold. Celebrul designer a abordat un stil foate tineresc, care nu a fost întocmai pe placul fanilor. 

Cătălin Botezatu a purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur,  pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Acccesoriul care a tras atenția au fost ochelarii supradimensionați, de la un brand celebru.

„Ce tare, a venit și Gianluca Vacchi la Untold. (…) Nici ăsta numai e ce a fost odată. (…) Dezamăgire!!!! (…) Ești bine rău de tot cumetre. Am și eu un vecin care are ochelari d-ăștia de sudură, își fac treaba bine. (…)

De unde ai luat ochelarii ,sunt buni de sudură! (…) Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau că nu mai merge treaba în port la Agigea…da-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută. (…)

Catalinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură că ai ochelari de protecție ? Vezi să nu mai stai mult, să te odihnești că ne trezim de dimineață. (…)

Cătălin Botezatu, la cât de bine te porți tu în general cu această ținută m-ai dezamăgit! Degeaba costă cât costă outfit ul tău dacă nu face acei bani. E din altă poveste! Bocanci asortați cu ciorapi până la genunchi la 40 grade? Pe bune?! Păcat de acea firma de renume care s-a făcut de râs scoțând așa ceva. Știam și apreciam că tu promovezi frumosul, nu penibilul”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii i le-au lăsat lui Cătălin Botezatu.

Reacția lui Cătălin Botezatu în urma criticilor primite

Ulterior, Cătălin Botezatu a declarat că lumea este foarte rea și nu are nimic de comentat legat de acest subiect.

„Sunt foarte educat și nici nu m-am prostit! Cred că lumea e cam rea! Atât! O zi bună!”, a scris creatorul de modă în mediul online.

Citeşte mai mult pe Spectacola

Cum se menţine în formă la vârsta lui

Cătălin Botezatu face tot ce ține de el pentru a avea un regim alimentar echilibrat. Acest lucru îl ajută să arate impecabil și, totodată, să se mențină sănătos. Știe mai bine ca oricine că sănătatea e cea mai importantă dintre toate și tocmai de aceea nu neglijează niciodată acest aspect. „Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit designerul pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?