Arta Feng Shui. Astrologul Nicoleta Ghiriș, sfaturi despre cum să îți alegi o CASĂ: Poate fi extrem de malefică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Arta Feng Shui. Astrologul Nicoleta Ghiriș, sfaturi despre cum să îți alegi o CASĂ / Foto: Pixabay
Arta Feng Shui. Astrologul Nicoleta Ghiriș, sfaturi despre cum să îți alegi o CASĂ / Foto: Pixabay
Astrologul Nicoleta Ghiriș a oferit mai multe sfaturi despre cum să ne alegem o casă ținând cont de arta Feng Shui.

Astrologul Nicoleta Ghiriș susține că ar trebui să fim foarte atenți atunci când ne construim o casă sau ne cumpărăm una. Arta Feng Shui ne recomandă să ținem cont de harta noastră astrologică, în caz contrar am putea nimeri într-o direcție "extrem de malefică" care ne va aduce pierderi în viața de zi cu zi.

"Ce îi sfătuiesc eu pe toți care ne privesc: să încerce înainte de a-și face o casă sau înainte de a-și cumpăra o casă, dacă se duc pe zona asta de imobiliare și își aleg o casă, orientarea casei respective ar trebui să fie în conformitate cu cine este el în hartă. Adică ar trebui să nu existe zona malefică sau direcția malefică a hărții lui înspre toate ferestrele pe care le ai în casă. Îți dai seama că tu vei privi mereu pe fereastra respectivă, iar direcția poate fi extrem de malefică și îți poate aduce pierderi în toată viața ta. Dacă suntem într-o familie ar trebui să ne orientăm unde amplasăm camera copilului, unde amplasăm camera noastră, totul în funcție de hărțile noastre. 

Nicoleta Ghiriș, avertisment: Va suferi foarte tare

S-ar putea să mă întrebați dacă direcțiile mele sunt diferite de cele ale soțului, pentru că suntem oameni diferiți. Să știți că va câștiga cel care aduce mai mulți bani în casă, dar nu aș vrea și sfătuiesc pe toată lumea, să fii orientat și să dormi cumva spre direcția malefică a hărții tale pentru că tu oricum vei pierde. Chiar dacă soțul sau soția care aduce banii cei mai mulți doarme bine, celălalt, săracul, va suferi foarte tare. Dacă este o direcție cât de cât stresantă, e ok, de acord, dar dacă este o direcție malefică a acelui om, chiar au interzis să mai stea acolo și să mai doarmă acolo. Aceste date le afli în cadrul astrogramei.

În arta Feng Shui. noi ne ocupăm mai mult nu de astre, pentru că toată astrologia chineză se bazează mai mult pe elemente și pe echilibrul dintre elementele naturii. Ei nu au o raportare ca în astrologia occidentală, raportare la astre și la mișcarea astrelor în univers. Și atunci este vorba despre echilibrul elementelor din natură, adică apa, pământul, focul, metalul. Toate elementele ar trebui să fie în echilibru. Despre asta este vorba în Feng Shui și în astrologia chineză.", a explicat astrologul Nicoleta Ghiriș, în exclusivitate pentru DC NEWS și Spectacola.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel