Armand vs. Tudorache, renumărare voturi Sector 1. Diaconescu (PMP), decizie radicală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand
Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a fost întrebat, marți, la DCNewsTV, despre poziția și susținerea partidului în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, în contextul în care se va dovedi că a fost fraudă în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1.

„În condițiile în care se va stabili de o manieră judiciară clară că a fost vorba despre o fraudare, noi vom fi exact de partea celor care vor cere sancționarea fraudei”, a spus președintele PMP, Cristian Diaconescu, marți, la DCNewsTV.

Întrebat, ulterior, dacă acest lucru înseamnă că va retrage sprijinul pentru Clotilde Armand, Cristian Diaconescu a oferit următorul răspuns: „Repet. În condițiile în care discutăm frauda, este o infracțiune. Frauda electorală este o chestiune foarte serioasă.”

„Deci, dacă se va dovedi că există așa ceva, atunci, după părerea mea, pot să vă spun că partidul nu poate fi decât de partea celui care sancționează frauda!”, a subliniat președintele PMP. 

Imagini controversate la Sectorul 1

Imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o fraudă electorală la alegerile locale, au apărut imediat după alegerile de anul trecut.   

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

Marcel Ciolacu: Armand nu a câștigat

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a afirmat, din nou, că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile.  

„Eu ştiu un singur lucru: doamna Clotilde Armand nu a câştigat alegerile. Vreau să aflu cine a fraudat alegerile şi cine a fost implicat. Ce oameni politici la nivel mare au fost implicaţi? Preşedintele Biroului Electoral de Sector este implicat în această fraudare? Şi vreau să ştiu ce au votat bucureştenii din Sectorul 1 şi pe cine au votat. În acest moment, din numărătoarea făcută de către instituţiile statului, nu de PSD, doamna Clotilde Armand a pierdut alegerile. Cum s-a ajuns aici nu ştiu. Eu vreau tot adevărul! Dacă aş fi în locul doamnei Clotilde Armand, aş recunoaşte tot. Că nu poate să nu ştie ce este în spatele dânsei. Şi aş pleca acasă! Nu poţi rămâne într-o funcţie pe care nu ai câştigat-o”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD, într-un interviu la DC News TV.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, invitatul zilei la DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel