Armand vs. Tudorache, renumărare voturi. Răzvan Dumitrescu: ”De ce să se mai amâne cu o lună?!” Răspunsul avocatului Drăgan
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Arhiva Foto
Arhiva Foto
Avocatul Mihai Drăgan, reprezentantul legal al fostului edil al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a venit cu noi informații despre renumărarea voturilor cu privire la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1.

De ce să se mai amâne cu o lună?”, l-a întrebat, vineri seară, la Antena 3, Răzvan Dumitrescu pe avocatul Mihai Drăgan. 

„Din ce am înțeles de la domnul procuror, pentru că l-am interpelat direct pe această chestiune, dumnealui a primit o solicitare din partea polițiștilor cum că nu au terminat această operațiune, în sensul nu de a termina efectiv numărătoarea, ci în sensul de a stabili răspunsurile la obiectivele tratate de procurori. Pentru că nu este vorba despre o simplă numărare, ci de o comparație de date, de rezultate. Este vorba despre a compara, spre exemplu, numărul de voturi exprimate cu numărul de votanți prezenți la fiecare chestie de votare”, a spus Mihai Drăgan în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

„Sunt mai multe chestiuni care trebuie evaluate pentru a se putea stabili dacă a fost sau nu a fost fraudă”, a subliniat avocatul Mihai Drăgan. 

„Ok, sunt date care trebuie completate și luate în calcul, dar de câte luni se tot lucrează, este atât de greu de analizat?”, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Da... nu pot eu să vă răspund la această chestiune”, a zis avocatul, adăugând că, și din punctul său de vedere, „durează de mult prea mult.”

Armand vs. Tudorache, renumărare voturi la Sectorul 1. Ce spune Cristian Diaconescu (PMP)

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a fost întrebat, recent, la DCNewsTV, despre poziția și susținerea partidului în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, în contextul în care se va dovedi că a fost fraudă în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1.

„În condițiile în care se va stabili de o manieră judiciară clară că a fost vorba despre o fraudare, noi vom fi exact de partea celor care vor cere sancționarea fraudei”, a spus președintele PMP, Cristian Diaconescu, marți, la DCNewsTV.

Întrebat, ulterior, dacă acest lucru înseamnă că va retrage sprijinul pentru Clotilde Armand, Cristian Diaconescu a oferit următorul răspuns: „Repet. În condițiile în care discutăm frauda, este o infracțiune. Frauda electorală este o chestiune foarte serioasă”, a subliniat președintele PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel