Urmărește emisiunea live
Armand: Marţi - o nouă şedinţă de Consiliu privind rezilierea contractului cu Romprest
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Armand: Marţi - o nouă şedinţă de Consiliu privind rezilierea contractului cu Romprest
Armand: Marţi - o nouă şedinţă de Consiliu privind rezilierea contractului cu Romprest
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că va convoca din nou pentru marţi o şedinţă de Consiliu Local privind mandatarea ei pentru promovarea unei acţiuni legate de rezilierea contractului cu Romprest.

'Voi convoca din nou pentru mâine o şedinţă de urgenţă având pe ordinea de zi acelaşi proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. Sper ca de data asta consilierii PNL şi PSD să se prezinte', a scris Clotilde Armand, luni, pe Facebook.

Clotilde Armand a afirmat că instanţa a decis şi i-a dat dreptate, anume că primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în justiţie, pentru că parte din acest contract este Consiliul Local, nu primarul.

'Ce au spus consilierii PNL după şedinţa de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local', a adăugat Clotilde Armand. PNL Sector 1 postat, vineri, pe Facebook, că primarul Sectorului 1 nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului cu Romprest. 'Nu sunt întrunite condiţiile legale pentru reziliere. (...) înainte de reziliere în instanţă, trebuie definitivată negocierea directă', menţiona PNL Sector 1.

CITEȘTE ȘI Contract nou ridicare gunoi în Sectorul 1. Clotilde Armand: Prețul este mai mic decât cel prestat de Romprest

Conform sursei citate, rezilierea ilegală înseamnă prejudicii de sute de milioane de euro pentru Sectorul 1. 'Proiectul propus de primar este complet iresponsabil', afirma PNL Sector 1. Şedinţa Consiliului Local Sector 1 de vineri care avea pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind mandatarea primarului Clotilde Armand în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului cu Romprest nu s-a ţinut din lipsă de cvorum. 

CITEȘTE ȘI Imagini revoltătoare: Ce văd străinii când ajung în București, la Ateneul Român / galerie foto

CITEȘTE ȘI Nicuşor Dan și Clotilde Armand, în picaj. SONDAJ: 65% dintre bucureșteni, părere proastă și foarte proastă despre activitatea primarului general

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel