Armand, apariție de ”pompier” în fața presei. Podaru: Inadmisibil, dar nu de asta îi cerem demisia
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Primarul Clotilde Armand este criticată în mod vehement de un consilier local al Primăriei Sectorului 1. 

Reacția lui Dan Podaru vine după ce Clotilde Armand a apărut îmbrăcată în pompier în fața presei, în timpul incendiului din Sectorul 1. 

”Așa ceva este rar văzut. Ne aflăm într-o telenovelă, într-o situație în care circul și demonstrațiile ostentative au luat locul normalității. Este firesc ca orice autoritate să meargă în acel loc, este imposibil să ne îmbrăcăm în Moș Crăciun, în pompier, în soldat, mi se pare că trecem într-o zonă a derizoriului și într-o zonă a nefirescului”, a spus Dan Podaru, consilier local al Primăriei Sectorului 1, din partea PNL.

”Am văzut deja mai multe reacții, iar colega mea, Oana Zamfir, scrie așa: ”cine s-a dezbrăcat de haine și de meserie pentru Clotilde Armand?” Îi cereți demisia doamnei?”, a intervenit jurnalista Antena3 CNN. 

”Bineînțeles, este inadmisibil. Nu îi cer demisia pentru că dânsa a venit îmbrăcată în pompier, îi cerem demisia pentru faptul că a blocat peste 155 de proiecte într-un an de zile, îi cerem demisia pentru că a ținut oamenii în frig, îi cerem demisia pentru că a creat o criză a gunoaielor, îi cerem demisia pentru că nu au fost reparate creșele și grădinițele, îi cerem demisia pentru că lucrează într-o manieră mafiotă și că s-a înconjurat doar de acoliții dânsei și nu respectă legea. Îi cerem demisia nu pentru că vine îmbrăcată ca un claun, ci pentru că în doi ani de zile și-a bătut joc de cetățenii Sectorului unu, de asta îi cerem demisia”, a răspuns Dan Podaru. 

Clotilde Armand s-a îmbrăcat în pompier, în timpul incendiului, ca să dea declarații presei

Clotilde Armand a reuşit să îşi atragă din nou critici vehemente după ce s-a îmbrăcat în pompier pentru a da declaraţii presei în timpul unui incendiu care a cuprins un bloc de apartamente din zona pe care aceasta o administrează. 

VEZI AICI imaginile cu Clotilde Armand îmbrăcată în uniforma de pompier

Primarul Armand a ajuns la locul incendiului și a transmis pe rețelele de socializare un mesaj. 

„Am ajuns la locul incendiului din Soșeaua Nordului nr. 96. Persoanele care sunt afectate sunt rugate să sune la numărul Poliției Locale Sector 1- 021.9540 iar Primăria Sectorului 1 le va asigura cazarea și hrana până când se vor putea întoarce la locuințele lor.

Hidranții nu funcționează iar mașinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă. Am transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor mașinile pompierilor. Străzile sunt înguste, imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetățenii. Cei care au emis autorizațiile de construcție în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizații și vom informa opinia publică.

Echipajele Poliției Locale au ajuns la incendiu imediat ce au fost sesizate, au fluidizat circulația și au asigurat suport pompierilor. În acest moment, echipejele Poliției Locale Sector 1 acționează în afara perimetrului deoarece la fața loculului sunt foarte multe echipaje IGSU -Pompieri /SMURD și ale Polișiei Române. Lucrătorii din cadrul IGSU ne-au comunicat faptul că nu sunt victime“, a scris Clotilde Armand pe Facebook la momentul incendiului. 

VEZI mai multe informații despre incendiu AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel