Data publicării:

Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez. Ce condiții i-a pus fostului soț

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Ariana Grande
foto: Facebook, Ariana Grande
Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez, bărbatul cu care a fost căsătorită doi ani. Tinerii au ajuns la un acord comun.

Ariana a avut grijă ca la finalul căsniciei să fie semnat un angajament prin care fostul soț să respecte anumite condiții. Dalton a primit o sumă considerabilă de bani în schimbul promisiunii în scris că să se va abține de la scrierea vreunei cărți explozive sau de la publicarea de fotografii nevăzute din timpul relației sale cu Ariana.

Cei doi s-au despărțit în luna februarie și au depus actele de divorț luna trecută, iar procesul de separare a fost deja finalizat din punct de vedere legal. Dalton a fost de acord să nu divulge înregistrări sau materiale din perioada mariajului lor. 

Conform documentelor obținute de The Blast, fostul cuplu nu va dezvălui publicului detalii despre motivele care au condus la destrămarea mariajului. Ambii au semnat acordul de a nu face publice "fotografii, înregistrări sau filmulețe" de nicio natură. Mai mult, lui Dalton Gomez i-a fost interzis să scrie vreo carte sau să acorde vreun interviu referitor la căsnicia lor. Ariana Grande a fost, de asemenea, de acord cu aceste clauze de confidențialitate.

Ariana și Dalton au reușit să rezolve rapid detaliile divorțului, beneficiind de un contract prenupțial solid. În plus, cântăreața i-a oferit fostului soț un cec în valoare de 1,25 milioane de dolari. Vor împărți și banii rezultați din vânzarea casei în care au locuit împreună. "Există dragoste și respect reciproc între Ariana și Dalton. Au vrut să se asigure că totul s-a încheiat bine pentru amândoi", a transmis un apropiat al celor doi. Atât solista, cât și tânărul care lucrează ca agent imobiliar și-au refăcut deja viața și s-au implicat în alte relații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel