Arhidiaconul Mihail Bucă are nevoie de sprijin. Fiica cea mică a acestuia a fost diagnosticată cu leucemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Mihail Bucă
Sursă foto: Facebook Mihail Bucă
Arhidiaconul Mihail Bucă, dirijorul Grupului Psaltic „Tronos”, cere sprijinul românilor pentru fiica sa cea mică.

Fiica cea mică a arhidiaconului Mihail Bucă, dirijorul Grupului Psaltic „Tronos”, a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică, iar tratamentul de care micuța are nevoie necesită sprijinul fiecăruia dintre noi.

Redăm mai jos mesajul transmis de Mihail Bucă: 

Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți „Alături de Irene!” iar ea știe.

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța nostră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont RON: RO09RNCB0087171024460002

Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003

Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

Pentru Cont Revolut: 0762633312, a transmis, pe Facebook, arhidiaconul Mihail Bucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel