ARD atacă pe Facebook USL. Ce răspunde Alianța
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Alianța România Dreapată continuă atacurile anti-USL pe Facebook. Pe 8 mai am scris despre campania agresivă dusă în special împotriva lui Victor Ponta și lui Dan Voiculescu. Atunci am menționat că a fost trimis și un mesaj către pagina de Facebook a ARD cu întrebarea "De ce continuă să existe în condițiile în care ca alianță politică nu mai există din 9 decembrie?". ARD a răspuns pe 23 martie. 

 

Vă redau răspunsul integral primit din partea Alianța România Dreaptă:

"Pagina de facebook, a ARD, nu face altceva decât să continue, prin membrii săi, activitatea care a stat la baza alcătuirii alianței. 

Proiectul ARD a fost unul cu scop electoral, este adevărat, dar valorile care au dus la crearea acestuia, încă există în ziua de astăzi. 

De aceea încă susținem acest proiect, fiindcă valorile unei "Românii drepte" încă sunt de actualitate, în contextul politic actual și ca răspuns la actuala clasă politică, care conduce România, astăzi."

În ciuda acestui răspuns, specific că din 6 mai Alianța România Dreaptă nu a mai avut activitate pe pagina de Facebook. Această observație este importantă în condițiile în care până atunci avea o activitate constantă. În plus și-a pierdut și 20 e susținători. Dacă pe 8 mai avea 16.833, pe 23 are 16.813.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel