Arbitru din Liga 1, ieşire scandaloasă la adresa unui jucător. "N-ai cum să te adresezi aşa unui jucător de naţională"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Arbitrul Radu Petrescu este acuzat că l-ar fi jignit pe fostul fundaş al naţionalei României, Florin Gardoş. 

”Florin Gardoș era dezamăgit la finalul meciului. Noi avem momente când le iertăm greșelile, dar să aibă măcar decența să ne trateze cum se vine, să ne vorbească frumos. Să nu ne mai trateze de sus, să nu mai fie așa aroganți, pentru că ei fac cele mai mari greșeli. Petrescu a arbitrat meciuri din străinătate, a făcut-o bine, și pe noi ne-a tratat de sus. 

Nu ai cum să te comporți așa cu un jucător de națională, care a jucat pe unde a jucat. Nu poți să te comporți în maniera asta. Noi am mai făcut sesizări, dar nu s-a luat nicio măsură”, a declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, club la care este legitimat acum Gardoş. 

Sorin Paraschiv a transmis, imediat după meciul de sâmbătă, că Radu Petrescu a avut o atitudine necorespunzătoare față de cei de la Clinceni pe toată durata jocului și a confirmat că arbitrul ”a vorbit foarte urât” cu Florin Gardoș.

”Sincer spun, nu m-așteptam la o prestație atât de slabă a lui Radu Petrescu. Ne-a șicanat tot meciul, ne-a deranjat. A vorbit foarte urât cu jucătorii, cu Gardoș, de exemplu. Și-a pierdut cumpătul. Nu vreau să redau ce i-a spus. Dacă vă spune Florin, de acord, nu e nicio problemă”, a transmis Sorin Paraschiv, conform Digisport

Conform primelor informaţii, Radu Petrescu l-ar fi făcut "puşcărie de fotbalist" pe Gardoş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel