Șarapova, veste tristă. Mesajul emoționant al rusoaicei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Maria Șarapova a primit o veste tristă în această săptămână, chiar de la tatăl ei. Acesta a informat-o pe Șarapova că unul dintre cei mai mari fani ai ei a decedat.

Șarapova (30 de ani, locul 57 WTA) a scris cu multă emoție despre dispariția lui Denny Tenn, pe care l-a considerat un fan special, informează Digi Sport.

"Acum câteva zile, tatăl meu mi-a spus că, din păcate, unul dintre cei mai mari fani ai mei a decedat. Știu că fiecare dintre voi e semnificativ, pasionat și incredibil de loial. Și cred că Denny Tenn era toate acestea și mai mult de atât.

Acum 10 ani, ca un hobby, a pus bazele unei comunități a fanilor din toată lumea, pe un blog denumit Nasha Masha. A făcut totul pe cont propriu, cu peste 500.000 de postări până în acest moment.

Am vrut doar un moment pentru a comemora pe cineva pe care poate că nu l-am întâlnit niciodată, dar pe care nu îl voi uita niciodată. Mulțumesc, Denny, știu că nu sunt singura care spune că îți va simți lipsa. Sunt o fată norocoasă că am avut un fan ca tine", a transmis Maria Șarapova, pe pagina personală de Facebook, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel