”Ar fi trebuit să fie la eliminare". Conflict la Chefi la cuțite, în noua ediție în care battle-ul este jurizat de un grup de refugiați din Ucraina: "Așa ceva nu se face!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cu fiecare nou battle, acțiunea de la bancurile de lucru devine tot mai condimentată, iar lupta între orgoliile celor trei maeștri ai bucătăriei, tot mai încinsă!

Astfel, în ediția Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 în seara aceasta de la 20:30, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se avântă în cel de-al treilea battle – iar discuțiile Chefilor la momentul degustării farfuriilor finale scot la iveală o serie de tensiuni.

Fiecare dintre ei își spune părerea despre preparatele celorlalte două echipe – iar această etapă nu este deloc ușor digerată de cei trei Chefi, care ajung în punctul unui conflict major. ”Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii”, a comentat Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Spiritele se încing și la bancurile de lucru, în timpul probei individuale eliminatorii, acolo unde unii dintre concurenți fac o greșeală care îi supără pe Chefi. ”Ar fi trebuit să fie la eliminare. Dar cineva a avut grijă să nu ajungă acolo. Bravo lor, ca echipă”, a punctat Chef Florin Dumitrescu despre această greșeală.

"E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!"

La rândul lui, Chef Cătălin Scărlătescu a semnalat: ”E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!”. ”Am crezut că se permite așa ceva. Acum o să fie mult mai greu”, a comentat unul dintre concurenți. Situația creată în timpul probei individuale nu trece neobservată nici de către Gina Pistol, care le va comunica concurenților ce îi așteaptă.

Ce anume îi face pe Chefi să intre într-o dispută la momentul degustării farfuriilor, dar și ce greșeală fac unii dintre concurenți și cum vor decurge cel de-al treilea battle și proba eliminatorie telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30. Este o ediție în care battle-ul este jurizat de niște invitați speciali: un grup de refugiați din Ucraina.

”Ne-am gândit să dedicăm o ediție Chefi la cuțite ideii de pace și bunăstare. Pentru că, până la urmă, gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi”, a punctat Gina Pistol.

Citește și: 

Gina Pistol, despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu: Nu știu dacă oamenii pot înțelege iubirea dintre noi, dar este curată și sinceră

"Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete", a spus Gina Pistol pentru viva.ro.

"Este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea"

"Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp", a mai spus prezentatoarea "Chefi la cuțite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel