Aplicația IATA Travel Pass ar putea permite oamenilor să călătorească fără carantină
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 24 feb, 09:48
Aplicația IATA Travel Pass va fi lansată în martie / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Aplicația IATA Travel Pass, care va fi lansată în martie, ar putea permite oamenilor să călătorească fără carantină. 

CNN relatează că o nouă aplicație dezvoltată de IATA ar putea permite oamenilor să călătorească fără a mai intra în carantină la destinație.

IATA, asociația care include 290 de companii aeriene din întreaga lume, speră că aplicația mobilă gratuită va duce la redeschiderea frontierelor și la permiterea călătoriilor fără carantină. 

Aplicația IATA Travel Pass va fi lansată în martie și îi va ajuta pe oameni să-și stocheze și să gestioneze certificările pentru testele și vaccinurile COVID-19 făcute.

Noua aplicație IATA Travel Pass va conține un registru global al cerințelor de sănătate, astfel încât pasagerii să poată verifica ce documente le sunt necesare pentru a intra în țările de destinație.

Călătorii pot verifica, de asemenea, registrul global al centrelor de testare și vaccinare, astfel încât să se poată programa înainte de plecare.

Prin intermediul aplicației, laboratoarele și centrele de testare autorizate pot trimite certificatele de testare și vaccinare către pasageri.

Nu în ultimul rând, călătorii pot crea o versiune digitală a pașaportului pe telefon, pot primi și partaja certificatele de testare sau vaccinare Covid-19, dar și gestionarea altor documente de călătorie. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro