Data publicării:
Aperitiv pentru masa de Paști: Lalele umplute cu brânză și castraveți
Paștele se apropie, iar gospodinele deja se gândesc la meniul pentru masa la care se va reuni întreaga familie. Dacă nu ai nicio idee de aperitiv, îți oferim noi o variantă simplă, gustoasă și care "va da bine" lângă ouăle roșii. Iată cum se prepară lalelele umplute cu brânză și castraveți.
Ingrediente
- 15 roșii cherry/Roma (cca 500 g)
- 2 castraveți mici
- 16 tulpini de ceapă verde
- 240 g cremă de brânză
- 1 lingură de unt
- 1 linguriță combinată de oregano și busuoic (uscate)
- sare și piper
Cum se prepară
Crema de brânză poate fi de care vrei tu. Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi, adaugă peste condimentele și freacă. Fă o cruce în capătul fiecărei roșii, scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză, potrivit retete.unica.ro.
Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină. Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet, și leagă buchetul format cu codița extra de ceapă.
Vezi și: Skordalia, piure grecesc foarte pufos. Cum se prepară: Rețeta
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News