Apel unui senator către PSD: Conflicte personale, ambiții individualiste și revanșe sterile
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul PSD Șerban Nicolae a lansat un un apel către conducerea partidului pentru a opri scandalul din ultimele zile. 

Șerban Nicolae a postat textul apelului pe contul personal de Facebook

."APEL

Stimați colegi din conducerea Partidului Social Democrat,

Scriu aceste rânduri pentru că, deși în câteva zile începe campania electorală, declarațiile publice ale unor lideri ai partidului, țintesc mai degrabă conflicte personale, ambiții individualiste și revanșe sterile. Toate, în mod evident, neinspirate și contraproductive. Străine de interesul PSD și, mai ales, de așteptările oamenilor, ale electoratului, ale membrilor și simpatizanților noștri.

Rupți de oameni, de problemele lor, nu puteți vedea limpede că aceștia nu sunt interesați de ironii șchioape, de sofisme fără conținut ori de false teme. Comunitățile locale vor să ne cunoască ofertele și candidații. Vor să vadă dacă ne preocupă problemele reale, nivelul de trai, sănătatea, educația, infrastructura locală și multe altele.
Partidul Social Democrat nu este pe marginea prăpastiei, nu se prăbușește și nici nu este pe cale să fie preluat de ofițeri sub acoperire, decât dacă liderii partidului au asemenea interese. Și nici atunci nu cred că membrii noștri ar fi atât de inerți încât să nu reacționeze. Nu cred că trebuie să mai caut argumente ca să ne lămurim că declarațiile hazardate, derapajele verbale și acuzațiile reciproce rostite public, produc grave prejudicii de credibilitate partidului nostru și adaugă un balast nemeritat candidaților PSD la startul campaniei electorale. V-o spune un coleg care, în 26 de ani de activitate în acest partid, a avut de mai multe ori motive de reproș sau de nemulțumire, dar nu a reacționat decât în interiorul partidului și a pus întotdeauna interesul colectiv înaintea celui personal.

Vă cer public să lăsați deoparte tentația unui câștig facil de imagine personală, să renunțați la obișnuința unor declarații contondente, pentru a vă concentra asupra temelor cu adevărat importante, pentru a da exclusivitate deplină câștigării alegerilor locale și pentru a dovedi, încă o dată, că PSD este și rămâne cel mai important partid românesc.

Șerban NICOLAE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel