Data actualizării:
Data publicării:

Apel umanitar. Băiatul de 11 ani al preotului Ioan Șolea din Buzău a fost diagnosticat cu leucemie și are nevoie de sprijinul nostru pentru a se vindeca - Conturi / Update

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Facebook Ioan Șolea
Foto Facebook Ioan Șolea
Părintele Ioan Șolea din Buzău cere ajutor oamenilor pentru fiul său de 11 ani care a fost diagnosticat cu leucemie.

Update - marți dimineață

Părintele Ioan Șolea a spus, marți dimineață, cum evoluează starea de sănătate a lui Alexandru.

„Cine este Dumnezeu, mare ca Dumnezeul nostru? Tu eşti Dumnezeu, care faci minuni!”Bunii noştri prieteni, Vă mulţumim că aţi fost într-un număr copleşitor de mare să donaţi pentru Alexandru. Să ştiţi că în spital este mare nevoie de sânge, de aceea gestul vostru nu l-a salvat doar pe Alexandru, ci şi pe multe alte persoane bolnave.

Din fericire, Alexandru este cu mama lui în aeroport şi asteaptă decolarea, la ora 10,30, împreună cu o altă fetiţă aflată în aceeaşi situatie, Maria, şi mama acesteia. Faptul că au fost stabilizaţi, se datoreaza rugăciunilor voastre şi medicilor de la Institutul Fundeni.

Trebuie să mulţumesc în mod special doamnei Adriana si tuturor colegilor dumneaei, de la Centrul de Transfuzie Buzău, care au făcut tot posibilul ca Alexandru să aiba trombocitele dorite, astăzi, înainte de zbor. Acum avem în faţă o altă provocare: zborul. Va rugăm, pe cât vă este cu putinţă, să pomeniţi pe Alexandru şi Maria, ca îngerii să-i păzească în timpul zborului, şi să aterizeze cu bine la Roma.

Nicio rugăciune nu este prea mică sau neputincioasă, pentru că în situaţia aceasta, numai Dumnezeu ne poate ajuta. O să vă dăm de ştire când ajung.Domnul să vă răsplătească toate eforturile sufleteşti şi să vă întoarcă darurile materiale pe care le-aţi făcut pentru Alexandru, a transmis părintele Ioan Şolea, pe Facebook.

Știrea inițială

Părintele Ioan Șolea a spus care este starea de sănătate a lui Alexandru.

'Dragii nostri prieteni, vă scriem acest mesaj, ca să vă spunem despre evoluţia stării de sănătate a lui Alex, din ultimele zile. Datorită rugăciunilor voastre şi a minunatei echipe de profesionişti de la Spitalul Fundeni, din București, analizele au început să se amelioreze, ceea ce ne dă o speranţă destul de mare, că va putea fi transportat cu avionul, la Roma. Sperăm ca acest lucru să se întâmple marţi, cel târziu.

O singură analiză mai trebuie îmbunătăţită pentru a putea zbura: numărul de trombocite. Pentru acest lucru, are nevoie de donare urgentă de sânge, în oricare dintre centrele de recoltare din ţară, mâine dimineată, luni, între orele 8 şi 11. Dacă printre dvs sunt doritori să doneze, vă rugăm să ne trimiteţi un scurt mesaj, iar mâine, la donare, vă rugăm să specificaţi că este pentru Şolea Alexandru, internat la spitalul Fundeni.

După ce donaţi, vă rugăm sa trimiteţi pe whatsapp (0766878218-Ioan Şolea) sau pe messenger facebook, poză cu bileţelul pe care îl primiţi din partea centrului de recoltare, pentru a putea face dovada donaţiilor. Suntem copleşiţi de dragostea voastră.

Simțim cum rugăciunile voastre au făcut posibilă ameliorarea analizelor lui Alexandru. Pentru a ne pregăti de plecare nu doar din punct de vedere medical, ci şi duhovnicesc, pe cei care sunteţi din Buzău şi puteţi veni, vă invit astăzi, la ora 17, la Biserca Sf. Mare Mucenic Gheorghe, din Buzău, Strada Patriei. Vom savârşi slujba Paraclisului Preacuratei Născătoare de Dumnezeu, nu doar pentru Alexandru, ci şi pentru toţi bolnavii de boli cronice.

Vă îndemnăm să veniţi cât mai mulţi dintre cei bolnavi, ca să ne rugăm cu toţii pentru însănătoşirea tuturor. Cei care nu sunteţi din Buzău şi doriţi, vă îndemn să faceţi Paraclisul Maicii Domnului în seara aceasta, pentru Alexandru, pentru bolnavii de boli cronice şi pentru toţi cei bolnavi. Dumnezeu să va răsplătească eforturile!', a scris părintele Ioan Șolea, pe pagina sa de Facebook.

Detalii Conturi

'Binecuvantarea Domnului peste voi toti, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni!Sunt parintele Ioan ȘOLEA si slujesc la parohia Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din Buzau. Împreuna cu preoteasa Anda Beatrice, avem doi copii, Alexandru si Sofia.In activitatea duhovniceasca de pana acum, am participat la suferinta multor oameni, care aveau nevoie de ajutor, in boli si in necazuri.

Eu, in schimb, nu aveam experienta suferintei in mod nemijlocit. Acum insa, Domnul m-a cercetat cu o incercare, prin fiul nostru, Alexandru, care a fost diagnosticat acum cateva zile, cu leucemie acuta limfoblastica, tip T.Starea lui este din ce in ce mai grava.

Chiar si asa, avem mare nadejde in Acoperamantul Preacuratei Nascatoare de Dumnezeu. Vestea am primit-o in ajunul Praznicului Adormirii ei, ceea ce ne-a facut sa nădăjduim ca este si va fi cu noi in purtarea acestor suferinte.Întrucât starea lui Alexandru este destul de gravă, copilul trebuie transferat la spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Italia, Roma, care a acceptat sa-l primeasca, oferindu-i mai multe şanse de supravieţuire.

Acum este lupta lui Alexandru, pe de o parte, ca sa obtina analize suficient de de bune, pentru a fi deplasabil. Pe de alta parte, avand in vedere starea lui foarte, grava, cheltuielile pe care le presupune acest demers indelungat, vor fi foarte mari, asa ca facem apel la sprijinul dumneavostră, prin donatii, după putere, in unul dintre aceste conturi:

TITULAR: tatal copilului: SOLEA IONUT ADELIN

RON RO31BTRLRONCRT0123020901

EURO RO78BTRLEURCRT0123020901

USD RO82BTRLUSDCRT0123020901

GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901

Revolut 0040766878218 sau @ionutanx7v

Pay pall cu nume Solea Ionut Adelin sau [email protected]

Rugam pe Dumnezeu sa va inmulteasca darul si sa va fereasca de asemenea incercari!'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel